Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання педагогічної ради Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Опубліковано: Середа, 05 вересня 2018 

min
max

Традиційно на початку навчального року в Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося перше засідання педагогічної ради. Педагогічна рада перед початком навчального року завжди дає необхідний старт для колективу, адже вона є фундаментом успішності, і саме тому важливо, щоб вона пройшла добре, спонукала всіх учасників до творчого пошуку та активної співпраці, а результат першої педагогічної ради – це плідна та наполеглива праця впродовж навчального року в досягнені успіхів в організації навчального процесу коледжу на рівні сучасних вимог.

Голова педради Наталія Зубко привітала усіх з початком нового навчального року, побажавши успіхів у роботі, хороших студентів, творчих злетів, відчуття результату своєї праці, невичерпної наснаги, спокою і терпіння. У своїй доповіді директор коледжу провела детальний аналіз роботи колективу, поділилася планами на майбутнє, охарактеризувала матеріально-технічну базу гуртожитків та головного корпусу, про стан підготовки навчального закладу до нового навчального року, довела до відома присутніх про поточні ремонтні роботи, розмір затрачених коштів та об’єм виконаних робіт.

В роботі педагогічної ради взяли активну участь: Леся Федак, Ірина Клачко, Ігор Леськів, Ігор Бішко, Наталія Кутна, Надія Назарчук, Андрій Соломонко, Оксана Кропивницька.

На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: звіт про результати роботи приймальної комісії у 2018 році; аналіз ефективності проведених профорієнтаційних заходів у 2017-2018 н.р.; завдання та перспективи профорієнтаційної роботи на 2019-2020 н.р.; основні завдання і напрямки навчально-виховної, методичної та фінансово-господарської діяльності коледжу на 2018-2019 н.р.; обговорення та затвердження нормативних документів про організацію навчально-виховного процесу.

Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. Кожен мав змогу висловити свої ідеї та побажання, обговорити їх з колегами – а найкращі пропозиції були озвучені та прийняті до уваги. Також було символічне відзначення викладачів коледжу, які плідно працювали на педагогічній ниві, сумлінно виконували свої обов’язки та здійснили неоціненний особистий внесок у справу підготовки висококваліфікованих фахівців.

За результатами педради прийнято ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи та розвитку навчального закладу. Засіданням педагогічної ради розглянуто та затверджено річні плани роботи педагогічної та методичної рад, виховної роботи, що визначають основні орієнтири діяльності тощо. Після закінчення роботи педради відбулися засідання циклових комісій.

Колектив навчального закладу впевнений, що подальший успіх залежить від зусиль, бажання працювати та віри у завтрашній день.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар роботи зав’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 762 Коментарів: 0

Вища освіта

Підсумки роботи педагогічного колективу Львівського кооперативного коледжу економіки і права за 2017-2018 н.р. (фото) Підсумки роботи педагогічного колективу Львівського кооперативного коледжу економіки і права за 2017-2018 н.р. (фото) Опубліковано: Середа, 01 серпня 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася завершальна у цьому навчальному році педагогічна рада, яка є дорадчим органом, створеним для вирішення основних питань діяльності навчального закладу. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено наступні важливі питання: звіти...

Переглядів: 889 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook