Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Першого дзвоника у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 (фото)

Опубліковано: Четвер, 06 вересня 2018 

min
max

Знову таке рідне шкільне подвір’я наповнилось веселим гамором, а класи радо зустрічали святково одягнених і усміхнених школярів. Хтось з них прийшов до рідної школи удруге, втретє, вчетверте…ну а хтось – востаннє чи перше.

У цей день керівник відділу освіти В.Бартошик, депутати  Золочівської районної ради А.ЛеськівС.Федина, за доброю традицією взяли участь в урочистій церемонії першого дзвоника, привітали учнів з початком нового навчального року і з Днем знань. З Божим благословенням  від духовних отців діти розпочнуть навчальний рік.

До вітального слова приєднався директор В.Кравчук. Він розповів, що сьогодні школа радо  приймає 120 маленьких діточок, які стали учнями, тож він побажав їм в умовах Нової Української Школи проявити усі вміння та таланти, аби через 12 років бути гідними випускниками. Також він привітав випускників та побажав гарно підготуватися до ЗНО.

Завзяті та сповнені енергії любі першачки подарували всім присутнім танцювальний флешмоб. Педагогічний колектив щиро дякує гостям та хореографу Н.Р.Рибці за підготовку та постановку флешмобу.

А усім зичимо нехай дні навчання будуть вписані золотими літерами у книгу вашого життя, щоб новий навчальний рік був для усіх вас успішним. З великою вдячністю отримуйте знання, які дають вам ваші  наставники, хороших вам оцінок, нових успіхів та досягнень.

Зі святом вас!

Немає коментарів

Схожі статті:

Заняття з елементами тренінгу "Подорож країною Добра" Заняття з елементами тренінгу "Подорож країною Добра" Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 Практичний психолог закладу Сембай М.С. провела з учнями 1-Г класу заняття з елементами тренінгу "Подорож країною Добра". На занятті учні навчилися оцінювати вчинки, диференціювати ознаки доброго і злого, розширили уявлення про моральне поняття добра. Першокласникам сподобалося виконувати завдання...

Переглядів: 538 Коментарів: 0

Відділи освіти

Учнівські збори Учнівські збори Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 12 лютого 2020 року у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 імені Маркіяна Шашкевича відбулися учнівські збори у 10 та 11 класах. Заступник директора по НВР Лещишин О.М. ознайомила присутніх з особливостями організації і проведення ЗНО-2020 року та ЗНО-2021 року, правилами вступу до ВНЗ України, порядком...

Переглядів: 529 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook