Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентів та аспірантів запрошують до участі у конкурсі наукових, науково-дослідницьких проектів «Зберігаючи пам'ять про Голокост»

Опубліковано: Четвер, 20 вересня 2018 

min
max

Триває Всеукраїнський конкурс наукових, науково-дослідницьких проектів студентів та аспірантів на тему «Зберігаючи пам'ять про Голокост».

Мета конкурсу – пошук та підтримка талановитої молоді, залучення її до вирішення проблем вивчення, дослідження історії Голокосту на території України та інших країн Східної Європи, зокрема розстріляних у Бабиному Яру у вересні 1941 року, та інших злочинів, скоєних тоталітарними режимами.

У конкурсі можуть брати участь студенти (курсанти), які здобувають освіту за освітнім ступенем бакалавра (3-4 курс), магістра та аспіранти.

На конкурс подаються наукові, науково-дослідницькі проекти з гуманітарних та суспільних наук: історії, філософії, права, психології, соціології, політології та інших, пов'язаних з тематикою конкурсу. Роботи приймаються українською та англійською мовами.

Конкурс проводиться у три етапи:

  • Прийом заявок на конкурс – до 1 жовтня 2018 року. Журі розглядає заявки та анотації, відбирає кращі і надсилає запрошення для участі у другому етапі до 15 жовтня 2018 року.
  • Подання конкурсних робіт на розгляд журі – до 15 листопада 2018 року. Журі конкурсу оцінює та відбирає кращі наукові, науково-дослідницькі проекти для участі у третьому етапі конкурсу.
  • Презентація та захист проектів, визначення та нагородження переможців – 3 грудня 2018 року (історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка).

Переможці конкурсу отримають грошові винагороди: 1 місце – 5 тисяч гривень та можливість проходження стажування у Меморіальному центрі Голокосту «Бабин Яр» з метою реалізації свого проекту спільно зі співробітниками Центру; 2 місце – 3 тисячі гривень; 3 місце – 2 тисячі гривень.

Зазначимо, що конкурс проводить Меморіальний центру Голокосту «Бабин Яр» (BYHMC) за сприяння Міністерства освіти і науки України, Київської міської державної адміністрації та Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр».

Детальніше про умови участі, а також порядок проведення конкурсу можна дізнатися за посиланням.

Немає коментарів

Схожі статті:

Молодих дослідників запрошують до участі у конкурсі наукових проєктів на тему Голокосту Молодих дослідників запрошують до участі у конкурсі наукових проєктів на тему Голокосту Опубліковано: Середа, 25 вересня 2019 Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» за сприяння Міністерства освіти і науки України, Київської міської державної адміністрації та Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр» проводить ІІ Всеукраїнський конкурс наукових і науково-дослідних проєктів для студентів та аспірантів «Зберігаючи...

Переглядів: 460 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Студентів Львівщини запрошують до участі у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно» Студентів Львівщини запрошують до участі у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно» Опубліковано: Вівторок, 13 серпня 2019 Студентів закладів вищої освіти Львівської області запрошують до участі у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно». Переможці отримають грошові гранти на оплату навчання. Всім бажаючим поборотися за грошовий грант пропонується написати та надіслати до 30 вересня 2019 року есе на тематику: «Україна:...

Переглядів: 816 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook