Період публікації:

від

до

Категорія:

25 вересня стартує молодіжний проект Skills Labs: успішна кар’єра

Опубліковано: Середа, 12 вересня 2018 

min
max

25 вересня – 20 листопада 2018 року Центр «Розвиток КСВ» і Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України розробили програму Skills Lab: Успішна кар’єра.

У Програмі – 8 зустрічей, які присвячені особистісному росту. Частина занять відбуватиметься у співпраці з компаніями, які стали підписантами Пакту заради молоді: Lifecell, Syngenta, EY, Park Inn, Nestle і Сoca-Cola.

До участі запрошують молодь віком 16-35 років, яка шукає роботу або яка хоче ефективно спланувати власний кар’єрний шлях.

На проект відберуть 30 учасників. Заповнити заявку можна за посиланням.

Участь – безкоштовна, реєстрація триватиме до 18 вересня, потім – етап відбору. Офіційне відкриття проекту – 25 вересня у приміщенні Львівської ОДА.

Зазначимо, що заняття відбуватимуться по вівторках та четвергах у Львівському обласному молодіжному центрі (вул. Винниченка, 12) з 17:00 год.

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну адресу: aa@csr-ukraine.orgь – Анна Аранжій, координатор.

Партнери проекту – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та Львівський обласний молодіжний центр.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності» У Львові відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності» Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 20 лютого у Національному лісотехнічному університеті України відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності». Захід об’єднає близько 250 учасників. Про це повідомили сьогодні під час брифінгу. «На форумі ми об’єднаємо зусилля медиків, психологів, психотерапевтів, а також...

Переглядів: 851 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

ПЕРШИЙ ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ ГІДНОСТІ ПЕРШИЙ ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ ГІДНОСТІ Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019   Сьогодні у Львові стартував Перший Форум Гідності, який покликаний стати майданчиком для спільного обговорення питань прав людини та людської гідності між правозахисним, культурним, освітнім та іншими середовищами. Зокрема, людську гідність як першоджерело всіх прав людини обговорили під час першої...

Переглядів: 437 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook