Період публікації:

від

до

Категорія:

Спортивний майданчик – відкрито

Опубліковано: Вівторок, 18 вересня 2018 

min
max

8 вересня у день фізкультури і спорту, відбулася вимріяна роками поколіннями учнів, їхніх батьків та учителів ОЗ «Пустомитівська ЗОШ № 1 І – ІІІ ступенів» подія – відкриття спортивного майданчика з твердим покриттям, до спорудження якого приклали зусиль депутати різних рівнів, представники районної та міської влади.

З нагоди урочистого відкриття спортивної споруди розділити радість шкільної родини прибуло чимало поважних гостей, зокрема, депутат Верховної ради Б.Дубневич, керуючий справами Львівської обласної ради В. Харлов, голови районної ради та адміністрації Г.Гичка та І.Хрунь, його заступники П.Городечний та В.Войтович, міський голова О.Серняк, депутати обласної ради М.Лісна та І.Лабай, начальник відділу освіти рай держадміністрації Є.Гладиш та ін.

Як годиться, після перерізання стрічки освятив та поблагословив нове починання настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці  отець Юрій Чудяк.

Небуденність подій підкреслювали святкове оздоблення із жовто-блакитних кульок входу на майданчик, слова ведучих свята Василини Вовк та Ольги Осідач, музика й піднесений настрій присутніх, особливо малечі, котра бігаючи за м’ячами, наввипередки демонструвала свою спритність і швидкість.

Запального ритму завдали шкільний вокально – хореографічний колектив «Юна»( керівник Л.О.Паук), та пісні вихованців районної дитячої школи мистецтв (керівник І. Шуст – Назарчук). Міський голова О. Серняк вручив директору опорного закладу С.Морозу символічний ключ, подякував усім причетним до зведення майданчика і вручив подяку відомому доброчинцю Б.Дубневичу, завдяки сприянням якого не тільки в нашому місті, але й в районі постало уже не одне гарне новозведення. Завершилося свято матчами гравців місцевих футбольних команд.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 866 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 771 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook