Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Першого дзвоника та відкриття спортивного майданчика у Зимноводівській школі № 2

Опубліковано: Вівторок, 18 вересня 2018 

min
max

От і закінчилось ще одне веселе і безтурботне літо. А, отже, настав час вирушати у нову захоплюючу мандрівку дивовижною Країною Знань.

1-го вересня продзвенів Перший дзвоник у Зимноводівській ЗОШ І – ІІІ ступенів №2. На свято зібралась уся велика шкільна родина. Святково прибране подвір’я школи, чудові вишиванки, сонячний ранок і музика створили гарний настрій.

Одночасно відбулась ще одна дуже важлива подія. Для школи відкрився новий спортивний майданчик. З нагоди його відкриття на свято прибули почесні гості: народні депутати, керівники районної адміністрації, сільський голова, всечесніші отці…

З привітанням виступили народний депутат ВР Б.В. Дубневич, голова Пустомитівської районної ради Г.Г. Гичка. Прозвучало багато теплих слів і побажань.

Майбутнім спортсменам, учням школи Б.В.Дубневич і перший заступник голови федерації футболу Львівської області  п. Я.Грисьо вручили чудові футбольні м’ячі.

Після перерізання стрічки та освячення майданчика перший гол у ворота забили сільський голова В. Гутник та ініціатор будівництва, депутат обласної ради М. М. Гичка.

Тепер учні матимуть ще більше можливості займатись спортом, зміцнювати своє здоров’я на цьому чудовому майданчику, про який тривалий час ми могли лише мріяти.

На завершення свята відбувся товариський матч між командою учнів школи та командою батьків. Підтримати їх зібралась уся школа. З рахунком 2 : 1 перемогла команда школярів.

Ніщо так не тішить серце, як наші діти особливо, коли вони здорові, щасливі, веселі і дарують нам свою радість.

                Майданчик – просто клас!

                Найкращий дарунок для нас!

Дякуємо усім, хто долучився до будівництва спортивного майданчика у Зимноводівській ЗОШ № 2!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 867 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook