Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівська політехніка налагоджує співпрацю із вітчизняними внутрішньо переміщеними навчальними закладами

Опубліковано: Середа, 19 вересня 2018 

min
max

Нещодавно до Національного університету «Львівська політехніка» завітала делегація Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. Як відомо, через захоплення частини території Луганської області російськими агресорами цей заклад вищої освіти змушений залишити своє постійне місце розташування і зараз працює у Сєверодонецьку.

Метою візиту, як розповідає керівник Відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки Світлана Гладун, є обмін досвідом роботи між університетськими підрозділами щодо сприяння працевлаштуванню та кар’єрної підтримки студентів та випускників навчальних закладів – Центрів кар’єри. Така програма обміну досвідом та консультаційної підтримки стала можливою завдяки гранту організації «Людина в біді» в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри».

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля входить до переліку внутрішньо переміщених навчальних закладів, які у непростих умовах прагнуть не тільки зберегти свою самоідентичність, але і розвиватись. Під час зустрічі та перемовин було висловлено низку конкретних пропозицій щодо напрямків співпраці між обома університетами, обміну досвідом у сфері підтримки професійного становлення студентів та випускників, а також стажування викладачів внутрішньо переміщених університетів за програмою обміну досвідом між кар’єрними центрами. Такі думки висловили, зокрема, директор Міжнародного центру професійного партнерства «Інтеграція» Ніна Гайдук, керівник Відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки Світлана Гладун, доцент кафедри соціології та соціальної роботи Львівської політехніки Тетяна Шаповалова та інші.

Побратимів зі Сходу України прийняв проректор Львівської політехніки Роман Корж, який тепло привітав гостей і погодив з ними текст угоди про співпрацю між університетами.

У рамках візиту луганчани відвідали стартап-школу, де їх привітав її керівник професор Назар Подольчак. Гості мали нагоду побачили, в яких сучасних комфортних умовах навчаються студенти-політехніки, як впроваджуються нові технології й просуваються студентські проекти.

Як відзначили представники делегації Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, вагомим результатом їх візиту до Львова стало напрацювання плану дій між Центром розвитку кар’єри їх навчального закладу Міжнародним центром професійного партнерства «Інтеграція» і Відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки. Вони подякували львів'янам за гостинну зустріч, за досягнуту домовленість про консультаційну підтримку та розвиток в подальшому академічної мобільності між університетами.

За інформацією прес-служби Національного університету «Львівська політехніка»

Немає коментарів

Схожі статті:

Випускники Львівської політехніки мають шанс отримати роботу в легендарному конструкторському бюро космічної техніки «Південне» (фото) Випускники Львівської політехніки мають шанс отримати роботу в легендарному конструкторському бюро космічної техніки «Південне» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 Нещодавні перемовини між представниками ДП «Конструкторське бюро «Південне» імені М.К. Янгеля» та керівництвом Національного університету «Львівська політехніка» про взаємовигідне науково-технічне та науково-освітнє співробітництво завершились підписанням відповідної двосторонньої угоди. З цією метою...

Переглядів: 451 Коментарів: 0

Вища освіта

Нацбанк України та Львівська політехніка підписали Меморандум про співпрацю (фото) Нацбанк України та Львівська політехніка підписали Меморандум про співпрацю (фото) Опубліковано: Середа, 25 січня 2017 Днями ректор Національного університету «Львівська політехніка» професор Юрій Бобало та виконувач обов'язків Голови Національного банку України Яків Смолій підписали Меморандум про співпрацю між цією банківською установою та університетом. Сторони, що підписали документ, об'єднані ідеєю європейського...

Переглядів: 1064 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook