Період публікації:

від

до

Категорія:

Набуття первинних навичок студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Опубліковано: П`ятниця, 21 вересня 2018 

min
max

Навчальна практика «Вступ до фаху» є невід'ємною складовою практичної підготовки молодших спеціалістів у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Опанування фахом є необхідність набуття комплексу фундаментальних і професійних знань, усвідомлення специфіки функціонування підприємств туристичного бізнесу в регіоні та важливість готельно-ресторанної справи на ринку споживчих товарів і послуг.

Для студентів напрямів підготовки «Готельно-ресторанна справа», в рамках знайомства з майбутньою професією, викладачем циклової комісії готельно-ресторанної справи Марією Василишин організовано виїзне заняття з презентацією відомих закладів готельного та ресторанного господарства м. Львова.

В процесі екскурсії студенти мали змогу відвідати готель «Жорж» – вишуканий готель з розкішними номерами і дивовижною панорамою Старовинного Львова, в якому вигідно поєднуються бездоганність європейського сервісу та українська гостинність. Готель є прекрасним місцем для відпочинку після прогулянки чи зустрічі з діловими партнерами.

Студенти мали змогу наочно ознайомитися з його структурою, основними напрямами розвитку, можливостями працевлаштування, кар’єрного росту і особливостей роботи готелю, плануванням та інтер’єрними рішеннями готельних приміщень, організацією роботи ресторану та бару.

Студенти мали змогу наочно ознайомитися з його структурою, основними напрямами розвитку, можливостями працевлаштування та кар’єрного росту, плануванням та інтер’єрними рішеннями готельних приміщень, організацією роботи ресторану та бару, оглянули номерний фонд комплексу, а також ознайомились з принципами роботи готелю, цікавились формуванням системи менеджменту, зокрема системою планування, особливостями маркетингової діяльності, мотивацією, ціноутворенням тощо.

Результатами проведеної екскурсії є приємні враження від високих стандартів обслуговування туристів, інноваційних методів обслуговування, професійних компетентностей персоналу.

Під час підсумкового заняття студенти обмінялися думками з приводу розвитку вітчизняної індустрії гостинності, а також отримати відповіді від практичних фахівців на свої запитання.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі відкрили навчальний кабінет готельно-ресторанної справи У Львівському кооперативному коледжі відкрили навчальний кабінет готельно-ресторанної справи Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 Стратегія провадження освітньої діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права спрямована на розвиток матеріально-технічної бази, створення належних умов для організації  навчального процесу з усіх напрямків підготовки фахівців. Адже належний стан матеріально-технічного забезпечення...

Переглядів: 336 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Бінарне заняття «Правила користування готелями і надання готельних послуг» Бінарне заняття «Правила користування готелями і надання готельних послуг» Опубліковано: Середа, 21 листопада 2018 Викладачем циклової комісії готельно-ресторанної справи Львівського кооперативного коледжу економіки і права коледжу Надією Ділай та керівником відділу активних продажів керуючої компанії Reikartz Hotel Group (м. Київ) Христиною Кагуй було проведено у групі ГРС-17 відкрите бінарне заняття на тему: «Правила...

Переглядів: 305 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook