Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання батьківського клубу в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Середа, 26 вересня 2018 

min
max

25 вересня 2018 року в ІІ відділенні НРЦ «Левеня» відбулося засідання батьківського клубу на тему: «Особливості корекційної роботи в сенсорній кімнаті». Батьки мали змогу ознайомитись з процесом плеопто-ортоптичного лікування дітей, основними завданнями для розвитку зорового сприймання та корекційною роботою в сенсорній кімнаті.

Лікар-офтальмолог разом з медсестрою-ортоптисткою наголосили на важливості регулярного проходження двотижневого курсу лікування очей, розповіли  про основні апарати та різні дидактичні ігри, які розроблені вчителями-дефектологами закладу для зацікавлення дітей під час плеопто-ортоптичного лікування.

У сенсорній кімнаті спеціалісти ознайомили батьків з апаратами стимуляції різної інтенсивності в залежності від зорових діагнозів дітей, їх супутніх захворювань та рекомендацій лікаря-офтальмолога і лікаря-невролога.

Під час засідання батьківського клубу панувала дружня та тепла атмосфера, яка сприяла подальшій співпраці батьків та працівників закладу.

Батьківський клуб організували та провели вчителі-дефектологи: Герман А.Ю., Колоскова О.Р., Пономарьова З.С., Степанюк М.І., за участю лікаря-офтальмолога - Влох М.В.

Враження батьків: “Дякую за цікаву інформацію від медиків та педагогів про апарати для зору та сенсорну кімнату. Я була приємно здивована скільки всього у вас є і робиться для моєї дитини. Дякую розробнику сенсорної кімнати!’’ – п. Христина. “Лікування для очей є дуже необхідне і дає хороший результат дітям. Було цікаво послухати, це потрібно знати батькам” – п. Мар’яна. “Дякую за компетентну команду, яка віддається на 100% своїй справі! ’’ – п. Марія.

Немає коментарів

Схожі статті:

Батьківський клуб «Важливість сенсорної стимуляції зору» в НРЦ «Левеня» Батьківський клуб «Важливість сенсорної стимуляції зору» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 03 листопада 2019 30 жовтня 2019 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулося засідання батьківського клубу на цікаву тему: «Важливість сенсорної стимуляції зору» для батьків вихованців НРЦ «Левеня». Метою засідання було: надати можливість батькам більше зрозуміти...

Переглядів: 611 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Засідання батьківського клубу в НРЦ  «Левеня» Засідання батьківського клубу в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 20 жовтня 2019 17 жовтня 2019 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулося чергове  засідання батьківського клубу на тему: «Порушення писемного мовлення у дітей молодшого шкільного віку та шляхи їх подолання». На засіданні розглядали питання порушень писемного...

Переглядів: 583 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook