Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді провели День відкритих дверей

Опубліковано: Середа, 26 вересня 2018 

min
max

Сьогодні, 26 вересня, у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді відбулося свято – «День відкритих дверей».

У межах програми – презентація та майстер-класи творчих колективів та гуртків Палацу, виставка робіт художньої творчості учнівської молоді закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини, дефіле моделей одягу та зачісок, а також концерт учасників мистецьких колективів Палацу, закладів професійної (професійно-технічної) освіти та зіркових гостей.

«На сьогоднішній день Палац демонструє трошки іншу роботу. Тобто, це перший такий іміджевий захід Палацу для того, щоб познайомити людей з можливостями закладу і залучити сюди нових гуртківців або просто учнів, - розповіла директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій. - Тут також представлені заклади професійної освіти. Вони зразу знайомлять учнів шкіл з можливостями і зі своїми напрацюваннями. Окрім того, були проведені майстер-класи, що також зацікавило учнів шкіл, відтак привертає увагу на заклади професійної освіти».

Головна освітянка Львівщини висловила побажання, що Палацу естетичного виховання учнівської молоді потрібно проводити більше таких заходів, тим самим демонструвати свою роботу і залучати нових гуртківців.

«Я прекрасно розумію, що на сьогоднішній день зайнятість і сфера позашкільної освіти є важливою, тому оцей захід дає можливість знайти себе, пошукати для себе якісь цікавинки, і зрештою – зайнятися саморозвитком для дитини», - зазначила п. Любомира.

Довідково:

Історія заснування палацу розпочалася у 1956 році, коли перебудоване театральне приміщення завдяки доброчинній праці учнів і майстрів профтехосвіти перетворилося у Палац культури імені Ю. Гагаріна. Палац перейменований з Палацу культури у Львівський державний Палац естетичного виховання учнівської молоді наказом Міністерства освіти і науки України від 19.12.2002 р. № 727.

Сьогодні Львівський державний палац естетичного виховання учнівської молоді – це найбільший у Західному регіоні обласний центр естетичного виховання, культурно-просвітницької роботи та організації дозвілля серед учнівської молоді.

Головною метою Палацу є забезпечення реалізації права громадян на здобуття позашкільної освіти, організація роботи з дітьми та юнацтвом на принципі добровільності вибору діяльності за інтересами.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Заклади профосвіти мають дистанційно провести атестацію випускників – лист МОН Заклади профосвіти мають дистанційно провести атестацію випускників – лист МОН Опубліковано: Середа, 08 квітня 2020 Якщо державна кваліфікаційна атестація випускників профтехів припадає на період карантину, заклад має організувати її у дистанційній формі. Таке роз’яснення надає Міністерство освіти і науки у листі щодо завершення навчального року в профтехах, який був розісланий 8 квітня 2020 року. «Зараз ми маємо...

Переглядів: 5261 Коментарів: 0

Профтехосвіта

На Львівщині провели широкомасштабне дослідження якості професійної освіти На Львівщині провели широкомасштабне дослідження якості професійної освіти Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 Сьогодні, 23 січня, в області відбувається розширене засідання Регіональної ради професійної освіти при голові Львівської обласної державної адміністрації. Участь у ній взяв перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський. «Сьогодні ми з вами будемо бачити...

Переглядів: 954 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook