Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу взяли участь у фестивалі української туристичної пісні «Бабине літо 2018»

Опубліковано: Четвер, 04 жовтня 2018 

min
max

Нещодавно проводився традиційний молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо 2018», присвячений Всесвітньому дню туризму, який пройшов у Яворівському національному природному парку на території відпочинкового осередку «Верещиця».

На цьогорічному святі були представлені студентські команди з 10 вишів Львівщини, а й інших обласних центрів України. Серед учасників заходу були і студенти та викладі (Ірина Клачко, Марія Василишин, Надія Ділай) Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Метою заходу було збереження та формування екологічної культури та патріотичної свідомості молодого покоління, популяризація української туристичної пісні, створення престижу та позитивного іміджу регіону Розточчя, розвиток туризму на природоохоронних територіях, презентація навчальних закладів.

Фестиваль відбувся за підтримки Яворівської районної державної адміністрації, Благодійного фонду «Галичина-сприяння Анастасії Димінської» та інших.

Журі на чолі з українським співаком, шоуменом, Заслуженим артистом України Леонтієм Бебешком, більш відомим під псевдонімом Левко Дурко – оцінювало команди учасників фестивалю.

Привітали учасників: директор Яворівського національного природного парку, заслужений природоохоронець України Михайло Біляк (ініціатор даного заходу), голова Івано-Франківської селищної ради Іван Семеряк та оркестр 184 навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

З пісенними подарунками перед конкурсантами виступили юні таланти студії «Жуки» м. Новояворівськ під керівництвом Лідії Жук.

Переспіви біля ватри під акордеон та гітару об’єднали усіх учасників фестивалю у співочу родину. Програма фестивалю передбачала виконання туристичної, авторської, української народної пісні, розповіді-бувальщини «Про студентське життя» та конкурс «Панна та Парубок Розточчя».

Вихованці Львівського кооперативного коледжу гідно представили виш, а саме: здобули перемогу у номінації «Краще виконання української народної пісні», а студентка групи ПВ(н)-26 Вікторія Надурак стала «Панною Розточчя».

Команда «Юний кооператор», мала можливість весело провести час, пізнати природу Розточчя, здружитися, і гордо з нагородами, повернутись додому.

Фестиваль завершився нагородженнями учасників, а також пісенними подарунками від Левка Дурка та Аеліти.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу відвідали HoReCaSHOW Lviv 2018 Викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу відвідали HoReCaSHOW Lviv 2018 Опубліковано: Четвер, 22 листопада 2018 Викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» навчальну екскурсію на унікальний та багатогранний...

Переглядів: 428 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Практичне заняття на HoReCaSHOW Lviv Практичне заняття на HoReCaSHOW Lviv Опубліковано: Вівторок, 20 листопада 2018 З метою адаптації теоретичних знань до практики, впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів на засіданні циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права було прийнято рішення провести відкрите...

Переглядів: 428 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook