Період публікації:

від

до

Категорія:

Спортивний вересень на Львівщині завершився «Стартами надій»

Опубліковано: Четвер, 04 жовтня 2018 

min
max

Понад 400 дітей з 18 областей України взяли участь у фіналі Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів закладів середньої освіти «Старти надій».

За підсумками п’яти змагальних днів на першому місці опинилась команда Київської області (Білоцерківський заклад середньої освіти І-ІІІ ступенів № 18). Другими стали представники Хмельницької області (Шепетівський НВК № 3), а трійку призерів замкнули школярі м. Києва (Заклад середньої освіти № 104 ім. О. Ольжича). Львів’яни, які продемонстрували непогані результати в окремих видах програми, на жаль, не потрапили до трійки призерів загальнокомандного заліку та посіли 7 місце (команда Сокальського ліцею № 1 ім. О. Романіва).

Школярі змагалися у 7-ми видах програми: кросі, бігу на 60 м, піднімання тулуба з положення лежачи, естафеті 8 х 50 м, метанні м’яча на дальність, стрибків у довжину з розбігу та плаванні на дистанції 50 м.

У бігу на 60 м найшвидше фінішну лінію перетнули Костенко Софія з Полтавської області (8,23 сек) та Костовецький Владислав з Хмельниччини (7,30 сек). У підніманні тулуба з положення лежачи Єлизавета Малишева з Вінницької області за хвилину спромоглась зробити 83 піднять, а Дмитро Марюха із Запорізької області – 79 разів. У естафеті 8 х 50 м краща команда Хмельницької області впоралась із завданням за 56,25 сек. Найкращою метальницею стала учениця із Запоріжжя Поліна Данілець (44,8 м), а метальником – Зрум Владислав (69 м, Волинська область). Кращий результат у стрибках у довжину з розбігу продемонстрували Богдан Окорський (Хмельницька область, 5,36 м) та Іванна Білецька (4,42 м, Чернігівська область). У кросі найшвидше подолали дистанцію Мар’яна Рябокон із Житомирщини (2 хв 35,24 сек) та Руслан Прищепчук (2 хв 59,83 сек). У плаванні перші місця здобули представники Київщини Анна Черепенчук (31,87 сек) та Юрій Дорошенко (28,72 сек).

Підтримати та привітати учасників із перемогою на захід завітали заступник міського голови м. Червонограда Наталія Турко, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, радник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Антропов, директор оздоровчо-лікувального комплексу «Ровесник» Василь Карвацький.

Зазначимо, що змагання відбувались на території Сокальського району у дитячому оздоровчо-лікувальному комплексі «Ровесник» та на міському стадіоні м. Червоноград імені Петра Олійника. Захід організували та провели Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України у співпраці з департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації в межах календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2018 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 27.12.2017 № 1681.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львів’яни – бронзові призери Всеукраїнського фіналу спортивних ігор «Козацька наснага» Львів’яни – бронзові призери Всеукраїнського фіналу спортивних ігор «Козацька наснага» Опубліковано: Четвер, 11 жовтня 2018 Збірна команда учнів закладів профтехосвіти Львівської області посіла третє місце у фіналі Всеукраїнських спортивних ігор серед учнів закладів професійно-технічної освіти «Козацька наснага», що протягом 6 днів тривав у Львові. Однакову із господарями змагань кількість очок набрали учні Дніпропетровської...

Переглядів: 397 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Всеукраїнський фінал спортивних ігор «Козацька наснага»: 12 областей України змагаються за перемогу на Львівщині Всеукраїнський фінал спортивних ігор «Козацька наснага»: 12 областей України змагаються за перемогу на Львівщині Опубліковано: П`ятниця, 05 жовтня 2018 120 учнів професійно технічних закладів з 12 областей України змагаються на Львівщині за перемогу у фіналі Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України «Козацька наснага». Упродовж тижня усі команди визначають кращих у армспорті, підтягуванні...

Переглядів: 420 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook