Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині привітали працівників освіти із професійним святом

Опубліковано: П`ятниця, 05 жовтня 2018 

min
max

Сьогодні, 5 жовтня, у Львівському навчально-науковому інституті ДВНЗ «Університет банківської справи» відбулись урочистості з нагоди Дня працівника освіти.

Із професійним святом педагогів привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

«Зичу вам всіх гараздів та бути тим міцним фундаментом, який стане основою змін нашої освіти, нашої країни. Сьогодні ми вітаємось «Слава Україні!», ми можемо навчатись державною мовою – українською. За це маємо схилити вдячно голову перед нашою армією, завдячуючи якій ми творимо Україну», - наголосила Оксана Стоколос-Ворончук.

Довідково:

Львівський інститут ДВНЗ «Університет банківської справи» за свою історію випустив близько 50 тисяч затребуваних спеціалістів банківської сфери. На сьогодні в інституті навчається близько 900 студентів з України та 28 країн світу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Теплі привітання для освітян Теплі привітання для освітян Опубліковано: Понеділок, 09 жовтня 2017 Нещодавно учні 11-го класу КЗ ЛОР «Підбузька спеціалізована школа-інтернат мистецького профілю І – ІІІ ст. «Мала академія мистецтв ім. Е. Миська» під керівництвом вчителя української мови Шумеляк Л. І. вітали освітян з їхнім професійним святом, складали величальні слова подяки за нелегку, але таку важливу...

Переглядів: 496 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook