Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі відбулась студентська науково-дослідницька конференція

Опубліковано: Вівторок, 09 жовтня 2018 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась студентська науково-дослідницька конференція на тему: «Інноваційне середовище – сфера формування конкурентних переваг роздрібної торгівлі», яку організували та провели викладачі циклової комісії підприємництва,торгівлі та біржової діяльності.

На сучасному етапі одним із головних напрямків забезпечення якості є залучення студентів до наукової роботи. Завдяки цьому студенти оволодівають навичками роботи з різноманітними інформаційними джерелами, підвищують ступінь професійної підготовленості та практичний світогляд.

Слід відмітити, що наукова творчість студентів стала профілюючим засобом розвитку майбутніх молодших спеціалістів з підприємництва та біржової діяльності.

Метою заходу було обговорення і узагальнення проблем ефективного ведення бізнесу в реаліях сьогодення.

Голова циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Лідія Марчишин привітала учасників конференції та побажала їм невичерпного натхнення у науковому пошуку, студентського завзяття до експериментів та науки, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.

Доповідачі в своїх роботах проаналізували інноваційні процеси, які відбуваються у роздрібній торгівлі, висвітлили питання віртуальних підприємств та особливості розвитку торговельних мереж Львівщини.

Свої доповіді представили студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на теми: «Інноваційна спрямованість розвитку підприємств роздрібної торгівлі» Ярина Яцкович, група ПМ(н)-17 (науковий керівник – Марія Ільків); «Аутсорсинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємства» Ольга Салик, група ПТБ(н)-16 (науковий керівник – Лідія Марчишин); «Віртуальні підприємства – складова електронного підпису» Ірина Копко, група ПТБ(н)-16 (науковий керівник – Наталя Кутна); «АТБ: майбутнє – за інноваціями» Наталя Кузьменко, група ПМ(н)-17 (науковий керівник – Марія Ільків); «Сучасні формати та особливості розвитку непродовольчих торговельних мереж» Наталя Мекелита, група ПТБ(н)-16 (науковий керівник – Лідія Марчишин); «Екологічні підходи до торгівлі МЕТРО Cаsh&Carry» Вікторія Двуліт, група ПТБ(н)-16 (науковий керівник – Наталя Кутна).

Майбутні науковці яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень ретельно підготовленими мультимедійними презентаціями. Доповіді учасників конференції були актуальні, цікаві та змістовні. Зміст доповідей свідчить про високу якість підготовки студентів науковими керівниками.

Гостями наукового заходу були представники адміністрації коледжу, завідувачі відділень, викладачі коледжу, студенти різних спеціальностей.

Заступник директора коледжу з навчальної роботи Леся Федак висловила щиру подяку організаторам, науковим керівникам і студентам за змістовні доповіді, побажала не зупинятися на досягнутому, адже такі конференції – це перший крок до майбутньої творчої діяльності та наукових звершень у різних галузях економіки України. Всі учасники конференції були нагороджені  грамотами.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1522 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 Нещодавно викладачами циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організовано та проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі». Участь в конференції...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook