Період публікації:

від

до

Категорія:

За три місяці Головне територіальне управління юстиції організувало майже 2 500 правоосвітніх заходів в області

Опубліковано: Середа, 10 жовтня 2018 

min
max

Станом на сьогодні Головне територіальне управління юстиції у Львівській області провело 2 474 правоосвітніх заходів, з них 400 правоосвітніх заходів організували в навчальних закладах.

Про це йшлося сьогодні, 10 жовтня, під час засідання координаційної ради під головуванням керівника апарату Львівської ОДА Маріанни Вільшинської щодо підсумків виконання Програми правової освіти населення за ІІІ квартал.

Також заступник директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Ігор Гайдук проінформував присутніх, що департамент та місцеві органами управління освітою забезпечують виконання Плану заходів з реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право».

Відтак, в закладах загальної середньої освіти проводять тижні правових знань, зустрічі за круглим столом, дискусії за участю представників правоохоронних органів, тематичні заходи інформаційного, освітньо-виховного характеру (лекції, бесіди «Права і обов’язки», «Знай свої права» та ін.), оформлено та оновлено стенди й скриньки довіри.

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook