Період публікації:

від

до

Категорія:

День захисника України

Опубліковано: П`ятниця, 12 жовтня 2018 

min
max

             З метою виховання в учнів патріотичних почуттів, вшанування мужності та героїзму захисників України 11 жовтня в Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району було організовано виховний захід з нагоди Дня захисника України.

               Класний керівник 6,7 класів Короляк Лідія Андріївна провела з учнями свято «Ми – козацького роду діти». Школярі в поетичній формі розповіли про історію виникнення козацтва, побут, звичаї та розваги хоробрих захисників українських земель. Усіх зворушила розповідь про героїзм, хоробрість вояків УПА та сучасних захисників незалежності нашої держави на Сході та участь односельчан в АТО. Дзвінко та завзято звучали пісні «Ми – козаки», «Гей, шуми, Великий Луже!». Вокалістка Артемович Олександра виконала музичну композицію «Моя Україна». Школярі привітали зі святом воїна АТО Кучерявого Віктора Володимировича, який завітав на свято.

              З уст дітей прозвучала молитва до Святої Покрови про мир та злагоду в Україні.

 

                                                                                                              Лариса Барда,

директор Гумниської ЗОШ І-ІІ ступенів

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook