Період публікації:

від

до

Категорія:

400 вчителів інформатики з усієї України зможуть пройти 2-місячний безкоштовний курс з web-розробки

Опубліковано: П`ятниця, 12 жовтня 2018 

min
max

В Україні стартувала програма WOW Teachers з навчання шкільних вчителів інформатики сучасному курсу з основ web-розробки. Курс триває 2 місяці та проводиться у змішаному форматі у вечірній час. Завдяки підтримці Міжнародного фонду «Відродження» участь у проекті є повністю безкоштовною.

Програма була розроблена командою менторів-програмістів Фонду BrainBasket та базується на профільних курсах провідних навчальних закладів світу та визнаних відкритих освітніх ресурсів, зокрема University of London, Microsoft, W3Schools, Mozilla MDN web docs та ін. Планується, що курс пройдуть 400 вчителів по всій Україні.

Кращим вчителям-випускникам проекту буде рекомендовано прочитати даний курс учням у вигляді факультативу, за що вони отримають невелику грошову винагороду від Фонду. Програма дозволить підліткам навчитися самостійно створювати web-сайти, що сприятиме популяризації вивчення технологій серед старшокласників.

У межах проекту планується створення супровідного навчального відеокурсу, який можна буде використовувати як онлайн-посібник для навчання web-розробці в змішаному форматі будь-якими некомерційними освітніми ініціативами та викладачами.

Отримати всю додаткову інформацію про проект, а також заповнити анкету на участь, можна за посиланням: https://brainbasket.org/wow-teachers.

Дедлайн подачі заявок – до 17 жовтня 2018 року.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває прийом заявок на курс щодо комфортного навчання дітей з особливими освітніми потребами, який проходитиме в Ізраїлі Триває прийом заявок на курс щодо комфортного навчання дітей з особливими освітніми потребами, який проходитиме в Ізраїлі Опубліковано: Четвер, 04 жовтня 2018 Міжнародна агенція MASHAV запрошує на навчальний курс «Інтеграція дітей з особливими потребами в нормативне освітнє середовище». Слухачам курсу розкажуть як пришвидшити адаптацію дітей з особливими освітніми потребами до навчального середовища, сприяти їхній соціалізації та взаємодії з однолітками....

Переглядів: 500 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Освітян запрошують на навчальний курс «Спеціальна та інклюзивна освіта» Освітян запрошують на навчальний курс «Спеціальна та інклюзивна освіта» Опубліковано: Вівторок, 13 лютого 2018 Міжнародна агенція MASHAV розпочала прийом заявок на навчальний курс «Спеціальна та інклюзивна освіта». Курс проходитиме в Ізраїлі з 6 до 25 травня. Мова курсу – англійська. Термін подачі документів – до 5 березня. Програма покриває усі витрати (навчання, проживання, харчування), окрім квитків...

Переглядів: 591 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook