Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень правових знань до Дня юриста в Угерській школі

Опубліковано: Вівторок, 16 жовтня 2018 

min
max

На виконання плану основних виховних справ школи на 2018-2019 н.р. в Угерській СЗОШ І-ІІІ ступенів з учнями 1-11 класів було проведено Тиждень правових знань до Дня юриста.

Учитель правознавства Ленцик Р.В. підготував цікаву й змістовну лекцію «Конвенція ООН про права дитини –основний документ, спрямований на захист дітей».

Педагог-організатор Кушніренко М.М. добре підготувала учнів 6-11 класів до проведення правової вікторини та юридичного аукціону «Право і закон».

Класними керівниками 1-11 класів проведено виховні години на правову тематику: «Права і обов`язки для всіх», «Про чуйність і байдужість» ( для молодших школярів), «Україна – незалежна демократична правова держава», «Єдність та відмінність права та моралі», «Кримінальне право. Юридичні консультації» (для учнів 9-11 класів).

Шкільний психолог Глинська Л.І. та учитель образотворчого мистецтва Костів О.В. оформили стенд «Збудуємо дім без насильства», цікаво та повчально провели конкурси малюнків, реклам, плакатів.

Учні прийшли до висновку, що любов – найкращий засіб виховання, проте необхідно вчитися пізнавати людей, формувати активну життєву позицію.

Учнями 9-11 класів випущено загальношкільну газету «Феміда», де висвітлено матеріали про правові проблеми, які турбують підлітків та механізм їх вирішення на внутрішньодержавному рівні.

Немає коментарів

Схожі статті:

Ну от, Тарасе, і прийшла весна… Ну от, Тарасе, і прийшла весна… Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Унікальність Шевченка в тому, що окрім геніальності він був сміливим. Сміливим, щоб змалку йти за покликом серця і реалізовувати себе, свої мрії і навіть свій талант. Сміливим, щоб висловлювати свою точку зору та бути собою до самого кінця. Сміливим, щоб виступити проти тиранії, неправди - один за всіх,...

Переглядів: 1731 Коментарів: 0

Відділи освіти

Шевченко – символ України! Шевченко – символ України! Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Символи національної ідентичності є прапор, герб і гімн. Є люди-символи не лише певної історичної доби, а й цілої нації. В Україні ця людина, звісно ж - Тарас Григорович Шевченко. Саме він став духовним символом свого народу на Батьківщині й обійняв нішу національного Пророка українців. З метою розширення ...

Переглядів: 1371 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook