Період публікації:

від

до

Категорія:

Проведення освітянських діалогів

Опубліковано: Середа, 17 жовтня 2018 

min
max

Днями у Львівському обласному Будинку вчителя відбулися освітянські діалоги на тему: «Методика організації інтерактивних уроків суспільствознавчих предметів для розвитку історичних уявлень. Інтерактивний урок до створення ЗУНР».

Освітянські діалоги вела вчитель-методист Васільєва А.В.

Інтерактивні методи навчання на сьогодні є актуальним способом роботи викладача в освітньому закладі. Інтерактивні методи навчання базуються на активній взаємодії учасників навчального процесу при цьому основна вага надається взаємодії слухачів між собою.

Інтерактивне навчання має на меті створення умов для залучення всіх слухачів до процесу навчання, надання можливості кожному слухачеві розуміти і рефлексувати з приводу того, що він знає і думає, вироблення життєвих цінностей, створення атмосфери співпраці, взаємодії, тощо.

Якими же повинні бути учасники інтерактивного навчання?

-Ставити перед собою навчальні завдання;

-Розвивати навчальну активність;

-Визначати проблеми в ході навчання;

-Навчатися рефлексій своєї навчальної діяльності.

Використання інтерактивної стратегії змінює роль і функції вчителя – він перестає бути центральною фігурою і лише регулює навчальний процес, займається його загальною організацією, визначає його загальний напрям навчання.

Під час освітянських діалогів було продемонстровано приклад проведення та організації інтерактивного уроку, присвяченого утворенню ЗУНРу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Освітянські діалоги: "Львівське рондо" (фото) Освітянські діалоги: "Львівське рондо" (фото) Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 У приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбулися освітянські діалоги на тему: «Впровадження нових форм та методів позакласної роботи для вчителів історії України. Львівське рондо». У ході освітянських діалогів були представлені сучасні методи виховання дітей. У ході уроків та позашкільної...

Переглядів: 460 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Освітянські діалоги, присвячені Дню Захисника Вітчизни (фото) Освітянські діалоги, присвячені Дню Захисника Вітчизни (фото) Опубліковано: П`ятниця, 06 жовтня 2017 5 жовтня 2017 року в приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбулися освітянські діалоги на тему: «УПА та події в зоні АТО в документах сучасних українських дослідників», присвячені Дню Захисту Вітчизни.          Освітянські діалоги вела методист НМЦО Васільєва А.В.          У сучасних...

Переглядів: 456 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook