Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели предметну олімпіаду

Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 

min
max

Голова циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Лідія Марчишин та викладач вищої категорії Марія Ільків організували та провели предметну олімпіаду з навчальної дисципліни «Основи кооперації».

Метою проведення олімпіади було виявити обдарованих студентів та стимулювання їх творчої праці, підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, сприяння розвитку інтелектуальних та організаторських здібностей, підвищити інтерес до поглибленого вивчення предмету.

Участь в олімпіаді взяли студенти першого та другого курсів, які вивчають дану дисципліну. Приємно відмітити, що всі учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань з теоретичної підготовки, креативно підійшли до виконання поставлених завдань.

Олімпіада проводилась у два етапи. Студенти жваво брались до вирішення практичних ситуацій та швидко виконували завдання.

Після підведення підсумків студентської предметної олімпіади, фахове журі, яке складалось з викладачів циклової комісії та представників адміністрації коледжу, виставили та підраховували бали за виконані завдання. Було відзначено високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, визначено переможців у відповідних номінаціях та оголошено результати олімпіади.

Переможцями стали: І місце – Іванна Бартіш, група ПВ(н)-28; ІІ місце вибороли Христина Серафим, група ПВ(н)-17, та Тетяна Шапайко, група В(н)-27; ІІІ місце посіли студенти Вікторія Дітчик, група ПМ-18, та Анастасія Назар, група ПВ(н)-27.

Усі учасники заходу нагороджені грамотами та подарунками.

Щиро вітаємо учасників олімпіади та їхніх наставників, зичимо всім подальшого творчого натхнення, нових злетів і перемог!

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» Опубліковано: П`ятниця, 17 січня 2020 В рамках проходження Тижня циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач-методист Марія Ільків провела предметну олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації». Метою проведення олімпіади було підвищення якості підготовки кваліфікованих...

Переглядів: 1186 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла обласна студентська олімпіада з історії України У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла обласна студентська олімпіада з історії України Опубліковано: Понеділок, 10 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів історії ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, відбулася ХХІХ обласна олімпіада з історії України серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів...

Переглядів: 1005 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook