Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершується набір школярів в очно-дистанційну школу Львівської обласної Малої академії наук

Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 

min
max

КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» проводить набір учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області в Очно-дистанційну школу на 2018-2019 навчальний рік у секції української мови та літератури, історії, математики, фізики, хімії, біології, географії.

Навчання в секціях спрямоване на підготовку учнів до ЗНО, поглиблення знань з базової дисципліни, залучення до науково-дослідницької роботи, підготовку учнів до виконання контрольних завдань конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, сприяння свідомому вибору майбутньої професії.

Навчально-виховний процес в очно-дистанційній школі відбувається у формі очних сесій під час шкільних канікул та дистанційного навчання у міжсесійний період. Під час очних сесій лекційні, практичні та лабораторні заняття проводять викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка, педагоги КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді». У міжсесійний період учні виконують завдання у системі дистанційного навчання.

Набір в очно-дистанційну школу триває до 20 жовтня. Учні можуть особисто подати заявку, зареєструвавшись на сайті www.oman.lviv.ua, або за посиланням.

Осіння сесія очно-дистанційної школи проходитиме з 30 жовтня до 2 листопада 2018 року.

Реєстрація учнів у перший день сесії відбудеться о 10:00 год. за адресою: м. Львів, вул. Театральна, 15, СЗШ № 62, актова зала. При реєстрації в Очно-дистанційну школу учням необхідно подати заяву встановленого зразка (заповнюють під час реєстрації) та копію табеля успішності за попередній клас (копію свідоцтва про неповну загальну освіту).

Адреса КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді»: м. Львів, вул. Коперника, 42, 3-й пов., кім. 22, 26, 28.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває набір учнів у очно-дистанційну школу обласної МАН Триває набір учнів у очно-дистанційну школу обласної МАН Опубліковано: Вівторок, 16 жовтня 2018 Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді проводить набір учнів 10-11 класів ЗНЗ Львівської області на навчання у секції очно-дистанційної школи обласної МАН.    РЕЄСТРАЦІЯ УЧНІВ 10-11 класів у секції очно-дистанційної школи    Осіння сесія для учнів 10-11 класів очно-дистанційної...

Переглядів: 320 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Запрошуємо 10-класників на літню сесію Очно-дистанційної школи МАН Запрошуємо 10-класників на літню сесію Очно-дистанційної школи МАН Опубліковано: Середа, 30 травня 2018 4-8 червня 2018 р. Львівська обласна Мала академія наук проводить літню сесію очно-дистанційної школи для учнів 10 класу закладів загальної освіти.   Під час літньої сесії працюватимуть такі секції: української мови та літератури, історії, математики, фізики,  хімії, біології, географії.   Програмою...

Переглядів: 514 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook