Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівське ВПУ побутового обслуговування на фіналі Відбіркових турів XXI Чемпіонату спілки перукарів України

Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 

min
max

17-18 жовтня 2018 року команда учнів та майстрів виробничого навчання перукарського, візажного та манікюрного профілів Львівського вищого професійного училища побутового обслуговування брала участь у фіналі Відбіркових турів XXI Чемпіонату  спілки  перукарів України, який в перше проводився у м. Львів. Показавши високий рівень професіоналізму,  представники ДНЗ ЛВПУПО посіли 55 призових місць та вкотре отримали найвищу нагороду – Кубок Гран прі «ХХІ Чемпіонату України СПУ Львів 2018»  як краща команда Чемпіонату.

Наші перемоги:

Серед перемог у номінація з перукарського мистецтва відзначилися майстри виробничого навчання:

Солтис Галина Ярославівна, яка посіла І місце у номінації «Авторська жіноча стрижка», ІІІ місце – «вечірня зачіска «Кудрі та хвилі», ІІІ місце  - «Мода на довгому волоссі», ІІІ місце – «Весільна зачіска» та підготувала 16 призерів учнів.

Вороцянка Тетяна Григорівна, яка посіла І місце у номінації «Весільна зачіска», ІІІ місце – «Коктельна зачіска», ІІІ місце – «Фантазійна зачіска з елементами постижерних виробів», ІІІ місце у номінації «Full Fashion (чоловічий)». Та підготувала одного призера

Шморгун Мар`яна Геннадіївна  -  І місце у номінації «Стильне колорування», І місце – «Коктельна зачіска з елементами плетіння», ІІІ місце – « Авторска жіночі стрижка» .

Заліско Оксана Василівна, Шира Леся Андріївна, Ходонович Ірина Михайлівна, Богомазова Олександра Михайлівна підготували 9 призерів Чемпіонату з перукарського мистецтва.

Не менш вагомими були перемоги майстрів та учнів візажного спрямування. Майстер виробничого навчання Потурай Анна Володимирівна посіла І місце   у номінації «Фантазійний макіяж» та підготувала 6 призерів.

Пшик Ольга Григорівна  посіла ІІ місце у номінації «Smoky eyes».

У номінаціях з манікюрного мистецтва та нігтьової естетики відзначилися:

Майстер виробничого навчання Коцюх Софія Романівна, яка посіла ІІ місце у номінації «Дизайн педикюрних типсів» та підготувала 8 призерів Чемпіонату. Майстер виробничого навчання Квасниця Ірина Василівна підготувала двох призерів.

Майстри виробничого навчання Терлецька Тетяна Романівна, Солтис Галина Ярославівна, Потурай Анна Володимирівна, Ходонович Ірина Михайлівна, Коцюх Софія Романівна отримали найвищі нагороди Чемпіонату – дипломи кращих тренерів.

З високий професіоналізм, численні нагороди та перемоги викладач перукарської справи Тетерко Ірина Леонідівна була сертифікованим  суддею Чемпіонату. Майстер виробничого навчання Терлецька Тетяна Романівна, старійшина Чемпіонату,  підготувала 8 призерів перукарських та візажних номінацій.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1378 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1350 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook