Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі провели вікторину «Знай свої права»

Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 

min
max

З нагоди Дня юриста викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін (Руслана Юзьків, Людмила Бачинська, Катерина Костів, Наталія Загорбенська та ін.) Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували і провели пізнавально-інтелектуальну вікторину на тему: «Знай свої права» серед студентів спеціальності «Право».

 Мета заходу – розвивати пізнавальний інтерес студентів до вивчення правознавчих дисциплін, формувати правове мислення, виховувати правову культуру, вміння логічно мислити, аргументовано висловлювати свою думку, усвідомлення цінності прав та свобод людини і громадянина, навчити правильно реалізовувати свої права.

Захід полягав в організації змагання між командами студентів других, третіх і четвертих курсів, де стартом були цікаві ситуаційні завдання, а фінішем – правильна відповідь. На кожне питання було встановлено регламент тривалістю 2 хвилини, протягом якого студенти повинні були сформулювати вирішення поставленого завдання.

Проведення вікторини супроводжувалося презентаціями, цікавою пізнавальною інформацією. Згідно з вимогами сучасності широко використано інформаційні технології. В ході заходу була вдало організована групова робота. Студенти продемонстрували вміння працювати у команді, високий рівень комунікабельності, відповідальності та знань з юриспонденції. Варто зазначити надзвичайно доброзичливу атмосферу, яка панувала під час вікторини. Студенти брали активну участь в обговоренні завдань, допомагали і доповнювали один одного.

За результатами вікторини, переможцями стали команди: І місце – «Феміда», ІІ місце – «Парламент», ІІІ місце – «СБУ» і «Прокурори», які виявили ґрунтовніші знання. Усі студенти були відзначені організаторами заходу.

Загалом вікторина виявилася напрочуд цікавою. Студенти відчули себе справжніми знавцями своїх прав, які визначені Конвенцією про права дитини.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти-правники Львівського кооперативного коледжу ознайомилися з діяльністю Міністерства юстиції України Студенти-правники Львівського кооперативного коледжу ознайомилися з діяльністю Міністерства юстиції України Опубліковано: Четвер, 13 грудня 2018 З метою залучення до освітнього процесу працівників установ, діяльність яких має безпосереднє відношення до спеціальностей закладів вищої освіти, викладач циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Людмила Бачинська провела для груп ПВ(н)-26 та ПВ(н)-27...

Переглядів: 377 Коментарів: 0

Вища освіта

Бінарне заняття на тему: «Юридичні особи, як суб`єкти цивільного права» Бінарне заняття на тему: «Юридичні особи, як суб`єкти цивільного права» Опубліковано: Вівторок, 04 грудня 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Руслана Юзьків та Наталя Захарчук провели бінарне заняття на тему: «Юридичні особи, як суб`єкти цивільного права» з дисциплін «Цивільне та сімейне право» та «Комп`ютерні правові системи» для студентів...

Переглядів: 411 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook