Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства

Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 

min
max

Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду з правознавства серед студентів третього і четвертих курсів.

Мета олімпіади – виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, які прагнуть поглиблювати знання, створення умов для їх професійного зростання, розвиток і реалізація здібностей студентів, стимулювання і активізація їх науково-дослідної роботи, творчої праці, а також стимулювання педагогічних працівників, підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу, удосконалювати навички у вирішенні складних завдань, з якими щоденно стикаються правники, зацікавленість до поглибленого вивчення предметів з фаху.

Участь в олімпіаді взяли студенти третього і четвертих курсів, які мали змогу попрактикуватися у практичних ситуаціях із провідних галузей права, розвинути логічні навички, необхідні сучасному юристу, та здобути досвід у вирішенні правничих завдань.

Зміст завдань олімпіади врахував освітні та суспільні новації у правознавчій сфері, зокрема новації законодавчого процесу. Комплексно підібрані тести, завдання на розуміння змісту юридичної термінології, правові задачі дали змогу студентам проявити високий рівень правових компетентностей, застосування яких є необхідним для реалізації й захисту прав і свобод, регулювання взаємин з іншими людьми, вибору правомірних моделей поведінки в життєвих ситуаціях.

Приємно відмітити, що всі учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань з теоретичної підготовки, креативно підійшли до виконання поставлених завдань.

Олімпіада проводилась у два етапи. Попередньо для підготовки і проведення олімпіади було створено оргкомітет, до складу якого увійшли досвідчені викладачі циклової комісії. По завершенні виконання олімпіадної роботи, з метою об’єктивного їх оцінювання, було проведено шифрування і передано роботи на перевірку. Провівши детальний аналіз результатів, журі відзначило переможців у відповідних номінаціях та оголосило результати.

За результатами олімпіади було визначено переможців: ІІІ курс: І місце – Людмила Колісніченко; ІІ місце – Олег Чорний; ІІІ місце – Анастасія Назар. ІV курс: І місце – Галина Дранчук; ІІ місце – Роман Галан; ІІІ місце – Юлія Івашків.

Учасники олімпіади нагороджені грамотами та подарунками.

Під час проведення олімпіади панували робочий настрій, доброзичлива атмосфера і дух змагальності в досягненні високих результатів. Представники журі зауважили, що учасники олімпіади мають високий рівень підготовки, продемонстрували глибокі знання з галузей права, приємно вразили тим, що до кожного завдання намагались знайти підхід, подякували викладачам за результативну роботу з обдарованими дітьми та всім тим, хто допоміг студентам у підготовці до олімпіади. А всім учасникам побажали успіхів у навчанні, бути відданими доньками та синами нашої України та не зупинятись на досягнутому, продовжувати підкорювати нові вершини Евересту знань та високих злетів у юриспонденції.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 Нещодавно базі Львівського державного університету внутрішніх справ, у співпраці з Радою директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін, було проведено ІІ етап Обласної олімпіади з правознавства серед...

Переглядів: 516 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців обласної олімпіади з правознавства (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців обласної олімпіади з правознавства (фото) Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. було проведено ІІ етап обласної олімпіади з правознавства серед студентів. З вітальним...

Переглядів: 789 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook