Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярів запрошують до участі у науково-практичній конференції «Еколого-валеологічна культура – вибір XXI століття»

Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 

min
max

Біолого-природничий факультет Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка запрошує 7 листопада взяти участь учнів 8-11 класів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, МАН, учнівських наукових товариств у роботі XІ Всеукраїнської учнівської науково-практичної конференції на тему: «Еколого-валеологічна культура – вибір XXI століття».

Учасники презентують доповіді проблемно-пошукового, дослідницького характеру, що безпосередньо стосуються теми конференції.

Для очної та заочної участі в конференції необхідно подати тези (2-3 сторінки) в друкованому та електронному вигляді, а також стендові доповіді (українська та англійська мови).

Термін подання заявки (завантажити), електронного варіанту тез на участь в конференції – до 28 жовтня на е-mail: conferencebioddpu@gmail.com.

Зазначимо, що конференція проходитиме в рамках реалізації проекту ВООЗ «НІЗ (неінфекційні захворювання): профілактика та зміцнення здоров’я в Україні», за участю колег з МАН, відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин.

Всі учасники конференції отримають сертифікати.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Модернізація освітнього простору – інвестиція у майбутнє (Мостиська ОТГ) Модернізація освітнього простору – інвестиція у майбутнє (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Середа, 30 серпня 2017       30 серпня 2017 року  відбулася учительська Конференція  відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області (Мостиська ОТГ).  Валентина Григорівна Чернега, начальник  Відділу  ОКТМС презентувала  аналіз діяльності освітян, вагомі результати, якісні зміни,...

Переглядів: 923 Коментарів: 0

Відділи освіти

Вчимося виправляти помилки (фото) Вчимося виправляти помилки (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 26 лютого 2020 року для учнів 4-х класів КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» вчитель християнської етики Юрків Р.С. провела інтегрований урок-тренінг «Вчимося виправляти помилки». На основі ситуативних завдань школярі демонстрували свою здатність орієнтуватися...

Переглядів: 1170 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook