Період публікації:

від

до

Категорія:

Вчимося жити разом (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 

min
max

Цими днями з п’ятикласниками Сокальської санаторної школи-інтернату проводилось тренінгове заняття «Давай дружити». Воно було спрямоване на вивчення індивідуальних особливостей кожної дитини, згуртування новосформованого колективу, виховання у дітей доброзичливості у ставленні один до одного.

Діти виконували різні вправи «Знайомство», «Павутинка», «Знайди пару», «Знайди відмінності». П’ятикласники мали можливість перевірити чи запам’ятали імена і прізвища своїх однокласників, ознайомитись з їхніми захопленнями і мріями, попрацювати в одній команді. Особливо дітям сподобалась вправа «Малюємо разом», в якій кожен учень по черзі доповнював малюнок іншого. В кінці заняття діти весело обговорювали роботи, які у них вийшли.

На закінчення діти передали один одному дружній свій потиск, усмішку і гарні побажання.

Мусій О.П., вихователь

Немає коментарів

Схожі статті:

Даруємо посмішку (фото) Даруємо посмішку (фото) Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 21.01.2020 р. в Лівчицькій спецшколі відзначали день обіймів. В міжнародний День обіймів Хочем Вам всім побажати Обійматися міцніше Ендрофіни заряджати. Навкруги стане тепліше, Бо всі радість подарують. Обіймайтесь веселіше На планеті всі святкують.

Переглядів: 763 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Хочеш мати друга – навчись другом бути (фото) Хочеш мати друга – навчись другом бути (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 березня 2018 Цими днями у 5-А класі у Сокальській санаторній школі-інтернаті було проведено годину спілкування з елементами тренінгу «З чого починається дружба»? В ході бесіди було розкрито зміст етичних понять «дружба», «друг», обгрунтували необхідні умови дружніх стосунків. А також за допомогою вправ «Дерево...

Переглядів: 452 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook