Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу – учасники Всеукраїнської конференції «Відкрита освіта та дистанційне навчання: від теорії до практики»

Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 

min
max

Нещодавно на базі ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України відбулася ІІІ Всеукраїнська електронна науково-практична конференція «Відкрита освіта та дистанційне навчання: від теорії до практики».

Організатори наукового заходу – Національна академія педагогічних наук України, ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», ВГО «Консорціум закладів післядипломної освіти», Український відкритий університет післядипломної освіти, Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, Кафедра відкритих систем освіти та інформаційно-комунікаційних технологій, Лабораторія систем відкритої освіти.

Метою конференції – наукова комунікація провідних науковців, молодих дослідників та практиків-освітян щодо ознайомлення із вітчизняними та зарубіжними теоретичними напрацюваннями та практичним досвідом щодо тенденцій впровадження та подальшого розвитку відкритої післядипломної педагогічної освіти та технологій дистанційного навчання; спрямування результатів наукових досліджень на модернізацію освітньої діяльності закладів освіти; сприяння систематизації та розповсюдженню сучасних галузевих та міждисциплінарних знань, оволодінню новітніми досягненнями наукової методології, сприяти розширенню можливостей керівних, педагогічних та науково-педагогічних кадрів закладів освіти-учасників конференції в галузі використання потенціалу цифрових технологій для підвищення ефективності та якості діяльності закладів освіти.

Цільова аудиторія: керівники та викладачі закладів освіти, наукові співробітники, докторанти, аспіранти, здобувачі, автори дистанційних курсів, тьютори.

ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» представили: Наталія Зубко, директор коледжу; Ольга Мельник, викладач циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності; Віра Варгас, к.е.н., викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення; Михайло Голубка, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, к.е.н., доцент НАУ, із доповідями на теми: «Аналіз тюторської технології в дистанційній освіті» та «Pozycja kierownika instytucji edukacyjnej w formowaniu środowiska dla formacji zawodowej młodego specjalisty: aspekt teoretyczny».

Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами: роль відкритості у сприянні освітнім інноваціям та трансформації системи освіти України, застосування ІКТ в освітньому процесі в умовах реформи Нової української школи, новітні небезпеки в Інтернет-просторі, дидактика дистанційного курсу, досвід впровадження інноваційних форм, інтерактивних технологій, сучасних систем управління освітніми ресурсами в освітній діяльності закладів освіти, інформаційна безпека цифрового суспільства, практика застосування хмаро орієнтованого освітнього середовища при змішаному навчанні.

В межах ІІІ Всеукраїнської електронної науково-практичної конференції «Відкрита освіта та дистанційне навчання: від теорії до практики» для керівників освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів освіти була проведена панельна е-дискусія на тему: «Відкриті освітні ресурси в Україні: стан та перспективи» (оффлайн). Під час панельної дискусії учасники висловлювали свою думку щодо стану та розвитку відкритих освітніх ресурсів в Україні, створення відкритих освітніх ресурсів у закладах загальної середньої освіти, професійно-технічної освіти, вищої освіти, післядипломної педагогічної освіти, наявність в закладах освіти, яку представляють учасники панельної дискусії, власних корпоративних відкритих освітніх ресурсів. Висновки і пропозиції учасників панельної дискусії та авторів тез доповідей враховано в резолюції конференції.

За результатами конференції опубліковано Збірник наукових праць, а учасники конференції отримали сертифікати.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 7 лютого 2020 року педагоги КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» Дацко Н.Б., Гірна У.Є., Юрків Р.С., Захаревич О.Т. взяли участь у Першій Всеукраїнській педагогічній різдвяній конференції на тему: «Українська школа в умовах гострих викликів XXI...

Переглядів: 1160 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 12 березня у Києві, в рамках Одинадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та виставки освіти за кордоном «World Edu», відбудеться науково-практична конференція «Національна ідентичність як проблема науки й освіти». Мета конференції: визначення наукових основ та практичних способів розв’язання...

Переглядів: 699 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook