Період публікації:

від

до

Категорія:

Кожен вчитель може пройти безкоштовний онлайн-курс з домедичної допомоги на сайті студії онлайн-освіти EdEra

Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 

min
max

На сайті студії онлайн-освіти EdEra стартував безкоштовний курс для вчителів з домедичної допомоги. Завдяки цьому кожен охочий зможе освіжити та покращити свої знання щодо першої допомоги, яку в скрутній ситуації потребуватиме дитина, вчитель чи один з батьків, що забирають учнів зі школи.

У курсі йдеться про те, як діяти вчителю в разі непередбачуваної ситуації, як навчити учнів діяти самостійно, а також описуються і показуються дії у різних обставинах.

На переконання організаторів, однією з основ Нової української школи є створення безпечного освітнього простору. Розвиток відповідних навичок у вчителів допоможе їм не лише впевненіше почувати себе у кризових ситуаціях, а й підвищити довіру до педагога з боку батьків та учнів.

Курс складається з двох лекцій: «Як діяти вчителю/-ці» та «Чого вчителю навчити учнів». Зареєструватись на нього можна за посиланням: ed-era.com/premedhelp.

Онлайн-курс можуть проходити всі охочі в будь-який час. Після завершення учасники отримають сертифікат.

Лектор курсу В’ячеслав Черненко – практик, який має медичну освіту та досвід роботи в цій сфері. Він – магістр парамедицини, міжнародний тренер з домедичної і невідкладної допомоги, хірург.

Цей курс представлений ГО «Смарт освіта» в межах проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Немає коментарів

Схожі статті:

Стартує освітній онлайн-курс для вчителів початкових інклюзивних класів Стартує освітній онлайн-курс для вчителів початкових інклюзивних класів Опубліковано: Четвер, 24 травня 2018 Днями розпочалася реєстрація на онлайн-курс з інкюзивної освіти для вчителів початкових класів. Він зацікавить вчителів, які хочуть більше дізнатися про навчання дітей з особливими освітніми потребами і підвищити якість викладання в інклюзивних класах. Зареєструватися на курс можна тут. Оскільки...

Переглядів: 533 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

На платформі EdEra cтартував онлайн курс підвищення кваліфікації вчителів початкової школи – на допомогу педагогам МОН підготувало роз’яснення та інструкції На платформі EdEra cтартував онлайн курс підвищення кваліфікації вчителів початкової школи – на допомогу педагогам МОН підготувало роз’яснення та інструкції Опубліковано: Вівторок, 06 лютого 2018 Станом на 2 лютого для проходження онлайн-курсу для вчителів початкової школи на платформі EdEra зареєструвалося близько 70 тис. слухачів – 69 тис. 790 осіб (реєстрація тривала з 3 січня, однак майже 10 тисяч людей записалися на курс 1 лютого). Враховуючи великий інтерес і те, що он-лайн курс – це нова...

Переглядів: 1037 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook