Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти

Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 

min
max

Вже близько 15 років Львівський державний Будинок техніки проводить з учнями ЗПТО освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення цих заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня та відповідних моральних якостей, основ наукового світогляду, творчого підходу, глибоких і міцних професійних та загальних знань.

Перша в новому навчальному році зустріч із винахідниками та раціоналізаторами відбулася у Львівському вищому професійному політехнічному училищі. Цей захід зібрав велику кількість учнів, які цікавляться різноманітними новинками в галузі кулінарії.

У вступному слові заступник директора з НМР Будинку техніки Богдан Бойко наголосив на важливості залучення молоді до творчості, оскільки вона сприяє всебічному розвитку особистості учнів. Кандидат педагогічних наук Лідія Сліпчишин розповіла про актуальність професії кухаря як в світовому масштабі, так і в межах Львова. Аспірант Львівського навчально-наукового центру професійної освіти Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Марина Мелько зупинилася на найбільш креативних закладах харчування Львова. Цікаві й маловідомі широкому загалу факти про кулінарію навів завідувач методичним відділом Будинку техніки Володимир Войтюк. Підсумувала зустріч методист ЛДБТ Вікторія Калина, яка побажала учням успіхів в подальшій професійній діяльності.

Захід викликав величезне зацікавлення в молоді, оскільки після кожної доповіді слухачі ставили запитання, які сприяли обміну досвідом між винахідниками та підростаючим поколінням.

Львівський державний Будинок техніки висловлює щиру  подяку адміністрації Львівського вищого професійного політехнічного училища за якісні умови для проведення зустрічі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 14 березня для учнівської молоді Львівського професійного ліцею залізничного транспорту проведена зустріч-диспут з питань раціоналізаторства та винахідництва. Відкрив захід директор ЛПЛЗТ Всякий Ярослав Євстахійович, який відзначив важливість раціоналізаторства та винахідництва в набутті професії...

Переглядів: 370 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог зі здібною молоддю (фото) Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог зі здібною молоддю (фото) Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 Львівський державний Будинок техніки вже майже 20 років проводить із учнями професійно-технічних навчальних закладів освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток технічної творчості, яка є важливим засобом формування особистості. Ці зустрічі розширюють...

Переглядів: 360 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook