Період публікації:

від

до

Категорія:

Час на майстер-клас

Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 

min
max


   Здорове харчування захищає людину від багатьох хвороб, зміцнює імунітет, підтримує на стабільному рівні масу тіла. Іншими словами, дозволяє множити і примножувати здоров’я.
   16 жовтня 2018 року - день здорового харчування. Саме цим днем розпочали роботу класи – лідери 4 – В (класний керівник Чабак О. Л) та 9 –А (класний керівник Білик Л. М.).
   Їх спільний інтерактивний блок називається ″Час на майстер - клас″.
   В цей день учні говорили про різноманітність харчових продуктів та їхнє значення для здоров'я людини, пригадали основні правила правильного харчування та переглянули відео сюжети про здорове харчування. Але основним виховним завданням інтерактивного блоку ″Час на майстер – клас″ є формувати в учнів практичних вмінь. Тому в цей день школярі малювали та ліпили з пластиліну овочі та фрукти, придумували цікаві композиції та створювали піраміду харчування, використовуючи солоне тісто та кольоровий папір. Роботи учнів були цікавими та різноманітними.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Солодко і з любов'ю (фото) Солодко і з любов'ю (фото) Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 13. 02. 20р. у Лівчицькій спецшколі відбулося методичне об'єднання вихователів "Усе, що робиться з любов'ю і разом з дітьми приречено на успіх", присвячене дню Валентина. Захід проходив у формі майстер-класу по виготовленню медових пряників, канапе та салату. У вироби діти вклали свою любов, майстерність,...

Переглядів: 873 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook