Період публікації:

від

до

Категорія:

Тренінг «Формування активного громадянства в освітньому просторі»

Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 

min
max

22 жовтня 2018 року на базі Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Яворівського району відбулося засідання школи молодого практичного психолога і соціального педагога,   стаж роботи яких від 0 до 3років.

В  квітні 2018 року Олена Стадник, методист методичного кабінету, Леся Павлусь, практичний психолог та Світлана Юзюк, соціальний педагог Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 стали учасниками тренінгу «Активне громадянство», який провела Ірена Даніш – волонтер, викладачка, тренерка та фасилітаторка,  координатор Програми розвитку громадського суспільства, вибудови демократичних цінностей. А вже сьогодні  тренери ділилися досвідом з молодими працівниками психологічної служби.

Тренінг «Формування активного громадянства в освітньому просторі» - це нові можливості навчання активної позиції як способу життя. Рольові ігри, робота в групах, спільне обговорення цікавих та креативних способів вирішення суперечливих ситуацій сучасного освітянського простору зробили тренінг динамічним, позитивним, корисним для кожного учасника.  Присутні підвели підсумки, що активна громадянська позиція як спосіб життя відіграє важливу  роль в житті кожної особистості, дає  можливість принести зміни для кращого функціонування  інституцій до яких вона належить. Дякуємо тренерам та учасникам за активну позицію, не байдужість та прагнення до  змін в освіті. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook