Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівщина поглиблюватиме співпрацю із Тюрингією в освітній галузі

Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 

min
max

22 жовтня голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із представниками Торгово-промислової палати м. Ерфурт та Тюрингії.

В межах зустрічі сторони порушили питання стану роботи Німецько-Українського освітнього центру, включно з впровадженням системи дуальної освіти у Львові.

Очільник області ознайомив гостей із економічною ситуацією в регіоні, розвитком професійно-технічної освіти та співпраці освітніх закладів із підприємствами у напрямі застосування теоретичних знань на практиці.

«Сучасна програма професійної освіти передбачає практику на підприємствах саме на тих зразках техніки, що використовується у роботі щодня. Участь представників Тюрингії в удосконаленні освітнього процесу на Львівщині для нас надзвичайно важлива, оскільки це високі світові стандарти, які варто імплементувати в Україні. Окрім того, варто закцентувати увагу на вивченні мови, що також дасть можливість нашим студентам здобувати нові знання та застосовувати їх на практиці», - зазначив Олег Синютка.

Гості, своєю чергою, відзначили високий рівень української освіти та наголосили на важливості розвитку дуального навчання, а також освітніх обмінів для фахівців системи управління.

«Ми високо цінуємо співпрацю із Львівською областю і сподіваємось на подальшу співпрацю. А вас дуже високий рівень вищої освіти, тому було би великим кроком прирівняти дипломи українських вищих навчальних закладів до дипломів німецької освіти. Окрім того, студенти із Львівщини можуть брати участь у практичних програмах на підприємствах Німеччини, і це ще один напрям нашої діяльності, який сьогодні особливо потребують німецькі підприємці», - зауважив генеральний директор торгово-промислової палати м. Ерфурт професор Геральд Груссер.

Під час зустрічі також порушили питання проведення Українсько-Тюрингійського економічного форуму 14 травня 2019 року за участі Прем'єр-міністра вільної землі Тюрингія Бодо Рамелова.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині планують організувати симпозіум для представників німецького бізнесу (фото) На Львівщині планують організувати симпозіум для представників німецького бізнесу (фото) Опубліковано: Середа, 12 квітня 2017 На Львівщині цьогоріч планують організувати симпозіум, на якому представникам німецького бізнесу продемонструють інвестиційні можливості регіону. Про ці та інші напрямки українсько-німецької співпраці, зокрема в освітній та економічній галузі, говорили на зустрічі першого заступника голови Львівської...

Переглядів: 459 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Прийом заявок на конкурс освітніх обмінів між закладами Львівської і Луганської областей продовжено до 26 квітня Прийом заявок на конкурс освітніх обмінів між закладами Львівської і Луганської областей продовжено до 26 квітня Опубліковано: Вівторок, 16 квітня 2019 Прийом заявок на конкурс освітніх обмінів між закладами Львівської і Луганської областей продовжено до 18:00 год 26 квітня. Для подання заявки її слід зареєструвати на сайті за посиланням та надіслати у паперовій формі на адресу: Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна»,...

Переглядів: 623 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook