Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти

Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 

min
max

22 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками литовської компанії «JOSTRA».

Очільник Львівщини подякував бізнес-делегації за підтримку Литвою України і наголосив на важливості реалізації спільних проектів, зокрема у сфері освіти.

«В 35 закладах з 50 щонайменше за однією спеціальністю цьогоріч впроваджуватимуться елементи дуальної освіти. Для нас важливим є розвиток професійно-технічної освіти в області і можлива співпраця з вами та обмін досвідом у цьому напрямку»,- зазначив Олег Синютка.

Член литовського Сейму, колишній міністр освіти і науки Литви Гінтарас Степонавічюс зазначив, що з 1 вересня наступного року у Городку планують реалізувати проект фінансування позашкільного навчання.

«У Литві ми випробували проект фінансування позашкільного навчання, дитина отримує 15 євро в місяць і має змогу вибирати гурток, який їй до душі. Один із 5 міст України, де ми б хотіли втілити цей проект – це Городок»,- зазначив Гінтарас Степонавічюс.

У межах зустрічі сторони підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає напрацювання методів для підвищення конкурентоспроможності закладів професійної освіти, співробітництво, спрямоване на заохочення інвестицій у сферу альтернативної енергетики, обмін досвідом у залученні коштів міжнародної технічної допомоги.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівщина співпрацюватиме із литовськими експертами у проекті «Досвід Литви для України – нові можливості співпраці з ЄС» Львівщина співпрацюватиме із литовськими експертами у проекті «Досвід Литви для України – нові можливості співпраці з ЄС» Опубліковано: Середа, 26 вересня 2018 Сьогодні, 26 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із литовськими експертами проекту «Досвід Литви для України – нові можливості співпраці з ЄС», аби узгодити напрями подальшої співпраці. Очільник області подякував гостям за підтримку України у її боротьбі за територіальну...

Переглядів: 546 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Відбулося засідання робочої групи з питань підготовки висококваліфікованих робітників для будівельної галузі (фото) Відбулося засідання робочої групи з питань підготовки висококваліфікованих робітників для будівельної галузі (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 У вівторок, 23 травня, у приміщенні департаменту освіти і науки облдержадміністрації відбулася зустріч робочої групи щодо аналізу навичок у секторі будівництва у Львівській області з точки зору багаторівневого державного управління у сфері професійно-технічної освіти. Відкриваючи зустріч, директор...

Переглядів: 736 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook