Період публікації:

від

до

Категорія:

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти»

Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 

min
max

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти».

Проектом наказу пропонується внести зміни до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2018 року № 248, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 березня 2018 року за № 359/31811.

Основною ціллю державного регулювання є створення умов для підготовки більш якісних підручників для закладів загальної середньої освіти, що дозволить створити передумови реалізації на державному рівні якісної початкової освіти.

Розробники – Міністерство освіти і науки України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Зауваження та пропозиції надсилати у письмовому вигляді та електронною поштою до 9 листопада за адресами:

ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», вул. Митрополита Василя Липківського, 36, м. Київ, 03035;

е-mail: o.dubovik@imzo.gov.ua, Дубовик Олена Анатоліївна;

Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135;

e-mail: krasnostup@mon.gov.ua, Красноступ Ганна Миколаївна.

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти».

Немає коментарів

Схожі статті:

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників» МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників» Опубліковано: Середа, 05 Червня 2019 МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників». Проектом наказу пропонується затвердити порядок конкурсного відбору підручників (крім електронних)...

Переглядів: 1625 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 5-9 та 10-11 класів закладів загальної середньої освіти» МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 5-9 та 10-11 класів закладів загальної середньої освіти» Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 5-9 та 10-11 класів закладів загальної середньої освіти». Проектом наказу пропонується внести зміни до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 5-9...

Переглядів: 556 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook