Період публікації:

від

до

Категорія:

«Козацькі забави» у Львівському кооперативному коледжі

Опубліковано: Четвер, 25 жовтня 2018 

min
max

До Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії, Дня Святої Покрови Пресвятої Богородиці викладачі фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права Андрій Соломонка, Мирослав Крук, Євген Яхно традиційно організували та провели спортивні розважальні змагання «Козацькі забави» серед студентів коледжу.

Мета заходу – розширити знання молодого покоління про запорізьких козаків, їхні традиції, побут, звичаї, виховання у студентів національно-патріотичних переконань, формування активної життєвої позиції, загартовувати вихованців фізично і морально.

Взяти участь у змаганнях, спостерігати та вболівати за друзів і одногрупників мали змогу всі бажаючі студенти навчального закладу.

Суддівство змагань проводили викладачі фізичного виховання Андрій Соломонко та Мирослав Крук.

У програмі заходу були спортивні естафети, змагання з армреслінгу, інші цікаві та веселі конкурси. Спортивний історико-патріотичний захід «Козацькі забави» об’єднав кілька напрямів – це і військові вправи, зокрема кульова стрільба з гвинтівок, розвиток і збереження обрядово-побутових національних військових традицій (бій на колоді), виховання здорового способу життя серед студентства.

Загалом змагання пройшли цікаво, весело та пізнавально. Учасники команд виявили свої найкращі якості – кмітливість, розум, силу та спритність. По завершенню змагань призери отримали солодкі подарунки. Юні козаки довели, що козацькому роду нема переводу.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Козацькі забави згуртували студентів і педагогів Львівського кооперативного коледжу економіки і права (фото) Козацькі забави згуртували студентів і педагогів Львівського кооперативного коледжу економіки і права (фото) Опубліковано: Понеділок, 17 жовтня 2016 13 жовтня, з нагоди відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії, свята Покрови Пресвятої Богородиці, викладачі циклової комісії фізичного виховання Мирослав Крук, Андрій Соломонко, Ірина Крук за підтримки адміністрації Львівського кооперативного коледжу...

Переглядів: 1497 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 762 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook