Період публікації:

від

до

Категорія:

Зорепад перемог дрогобицьких ліцеїстів

Опубліковано: Четвер, 25 жовтня 2018 

min
max

У жовтні для участі в обласних турнірах з’їжджаються до Львова найсильніші представники кращих загальноосвітніх навчальних закладів області. Постійними учасниками цих престижних учнівських змагань є вихованці Дрогобицького ліцею, які в поточному навчальному році уже кілька разів ставали переможцями і призерами.

Блискуче показали себе на обласному рівні юні математики. Учитель математики Ірина Новожилова запросила до команди учнів другого курсу групи інформаційних технологій Максима Коваля, Андрія Бартіша, Богдана Павлішака, Назара Романіва та Іванну Трибулович. Високий рівень підготовки ліцеїстів та досвід виступів у подібних змаганнях допомогли у фіналі здолати серйозних конкурентів з Львівської академічної гімназії та Львівського фізико-математичного ліцею і посісти перше місце.

Команда юних економістів у складі Вікторії Герман, Наталії Криванчик, Софії Радевич-Винницької, Наталії Чаплі та Михайла Цапа під керівництвом учителя економіки Ольги Середньої стала призером турніру, посівши друге місце.

З другим місцем повернулися і юні знавці географії. Учитель Володимир Добрянський відібрав до команди Наталію Білокур, Жанну Борисюк, Любов Альберду, Анну Фаєк та Владислава Єнчке.

Уже традиційно на високому рівні виступили у Львові і знавці біології. Учні Оксани Рубель Марія Куцопей, Юлія Губицька, Анна Брижко, Анна Тищенко та Роман Баб’як склали команду, яка в упертій боротьбі посіла високе друге місце.

Немає коментарів

Схожі статті:

Переможний поступ Дрогобицьких ліцеїстів Переможний поступ Дрогобицьких ліцеїстів Опубліковано: Вівторок, 22 жовтня 2019 Одне перше і три других місця – такий результат виступу команд Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради Львівської області на обласних предметних турнірах, які відбулися 19-20 жовтня у Львові. Перше місце в обласному турнірі юних економістів здобула команда ліцеїстів у складі Криванчик Наталії,...

Переглядів: 703 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Учениці Горішненської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району Бас Христина та Вітрова Ліля взяли участь у районному конкурсі «Новорічна композиція». Ялинкова прикраса, зроблена руками дівчаток, отримала перше місце і автоматично діти стали учасниками обласного конкурсу, звідки привезли ІІІ місце. Вітаємо...

Переглядів: 533 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook