Період публікації:

від

до

Категорія:

У дитсадках області створять майже 2 тисячі 300 додаткових місць

Опубліковано: Вівторок, 30 жовтня 2018 

min
max

Про це 29 жовтня під час апаратної наради повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Відтак, на території Львівської області планують створити ще 723 додаткових місця у дошкільних навчальних закладах до кінця року.

«У минулому році ми створили 2 тисячі 916 місць. Станом на сьогодні у 2018 році ми створили 1 543 місця і до кінця цього року плануємо відкрити додатково ще 723 місця», - зазначила Любомира Мандзій.

Серед закладів, які планують відкрити ті, у яких завершують ремонтні роботи та закуповують обладнання, а саме: нові заклади ДНЗ у Кам’янка-Бузькому, Самбірському, Стрийському та Сколівському районах, а також відкриють НВК у Самбірському, Золочівському, Городоцькому районах.

Як зазначила очільниця департаменту, загалом в області охоплення дошкільною освітою від 3 до 6 років, станом на перше жовтня, сягає 84 %.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Освітян запрошують долучитися до програми з курсу сталого розвитку для дошкільних закладів Освітян запрошують долучитися до програми з курсу сталого розвитку для дошкільних закладів Опубліковано: П`ятниця, 08 вересня 2017 Інститут педагогіки НАПН України і громадська організація «Вчителі за демократію та партнерство» за підсумками міжнародного проекту «Освіта для сталого розвитку в дії» презентують інноваційну освітню програму для дитячих садків «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку». Запрошуємо спеціалістів з питань...

Переглядів: 1041 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Новий санітарний регламент для дитсадків Новий санітарний регламент для дитсадків Опубліковано: Вівторок, 24 травня 2016 Готується до офіційного опублікування (Офіційний вісник України № 38 (24.05.2016) новий Санітарний регламент для дошкільних навчальних закладів, затверджений наказом Міністерства охорони здоров'я України від 24.03.2016 № 234, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 14 квітня 2016 р. за № 563/28693. Зазначеним...

Переглядів: 3948 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook