Період публікації:

від

до

Категорія:

Звітно-виборча конференція Львівського обласного учнівського парламенту (фото)

Опубліковано: Четвер, 01 листопада 2018 

min
max

Відповідно до плану заходів гуртка «Лідер» на 2018 рік КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ» спільно з Львівським Обласним Учнівським Парламентом (ЛОУП) 25 жовтня в Департаменті Освіти і Науки відбулася звітно-виборча конференція ЛОУП.

 Конференція розпочалася з вступного слова координатора ЛОУП та члена Громадської ради п.Олега Чупила. Засіданння розпочалося з теплих спогадів минулорічної спільної роботи. Головою комісії була Рудницька Каріна, яка розпочала засідання. Секретарем виборчої конференції обрали Марту Панчиняк, активістам дуже подобається,коли вони працюють у форматі конференції, адже саме так працюють державні структурні органи. Формат такої роботи допомагає парламентарям відчути себе трішки дорослішими та соліднішими.

 До лічильної комісії були вибрані Софія Скречко, Аня Горбенко, секретарем лічильної комісії було обрано Олену Мазепу, головою лічильної комісії було обрано Андрія Гараздовського. «Мені приємно бачити, що у парламенті з’являються нові люди які беруть активну участь у виборах, стають вже зараз організаторами заходів та мають багато ідей» - коментує Андрій Гараздовський,який є активістом ЛОУП з 9 класу.

Звіт роботи Львівського Обласного Учнівського Парламенту представила Каріна Рудницька, яка була президентом у 2017-2018 навчальному році, цей день був для неї дуже важливим, адже вся область мала оцінити роботу Каріни та команди і побачити чи виховала вона гідну заміну.

Після звіту та обговорення роботи ЛОУП розпочалася найцікавіша та найочікуваніша подія дня - вибори нового президента ЛОУП. Кандитами були Соломії Чайка, Данило Шевчук та Сагановська Вікторія, кандидати представили себе та свої цікаві програми заходів учасникам конференції, відповіли на безліч питань. Згідно протоколів лічильної комісії більшістю голосів перемогла Соломія Чайка – новий президент ЛОУП. Першим заступником ЛОУП було обрано Данила Шевчука.

Формується нова, ще сильніша команда ЛОУП, де парламентарі з великим досвідом будуть допомагати молодому поколінню втілювати найцікавіші ідеї!

Шевчук К.-А.А., керівник гуртка «Лідер» КЗ ЛОР "ЛОЦНТТУМ"

Немає коментарів

Схожі статті:

 «Конференція ЛОУП!» (фото) «Конференція ЛОУП!» (фото) Опубліковано: Вівторок, 13 лютого 2018 Відповідно до Указу Президента України від 13.10.2015 №580/2015 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» та плану заходів гуртка «Лідер» на 2018 рік КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ» 9 лютого була проведена конференція Львівського обласного учнівського парламенту в департаменті...

Переглядів: 611 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 7 лютого 2020 року педагоги КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» Дацко Н.Б., Гірна У.Є., Юрків Р.С., Захаревич О.Т. взяли участь у Першій Всеукраїнській педагогічній різдвяній конференції на тему: «Українська школа в умовах гострих викликів XXI...

Переглядів: 1093 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook