Період публікації:

від

до

Категорія:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму

Опубліковано: П`ятниця, 02 листопада 2018 

min
max

В рамках низки науково-освітніх проектів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи:

  • 19 жовтня – 10 листопада – вернісаж-виставка Ольги Петрової «Інші береги».
  • 23 жовтня – 21 листопада – Це моя дорога. Борис Рудий. Скульптура.

В історичному музейному комплексі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького по вул. Драгоманова, 42:

  • 26 жовтня – 10 грудня – відкриття виставки малярства Богдана Сойки.
  • 5 листопада – в межах проекту «Музейна педагогіка» – музейний урок «Мистецька математика» (за матеріалами абстратно-геометричних творів експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.»).
  • 6 листопада – в межах проекту «Музейна педагогіка» – музейний урок з української мови «Загублені частини мови» (за матеріалами творів експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.»).
  • 7 листопада – майстер-клас зі створення композиції в техніці суха голка (в межах проекту «Музейна школа естампа»).
  • 8 листопада – в межах проекту «Відкритий музей/Арсенал Ідей Україна» – друга зустріч батьківського клубу «Кому вперед», створеного для осіб, які мають дітей або родичів з важкими вадами зору за співпраці з Оксаною Потимко, головою Львівського УТОС, Ресурсним центром освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка» за підтримки Фонду родини Нечитайло.
  • 10 листопада о 15:00 год. – тематична лекція «Збірка кириличних рукописів Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького».
  • 11 листопада – дитячий проект «День народження в музеї» (музейний квест) та майстер-клас із живопису на склі.

на базі Художньо-меморіального музею О. Кульчицької:

  • 4 жовтня 2018 – 20 січня 2019 – виставка «Українське народна вишивка із збірки Олени та Ольги Кульчицьких» (за матеріалами фондового зібрання НМЛ ім. А. Шептицького).

на базі Художньо-меморіального музею О. Новаківського:

  • 11 листопада о 16:00 год. – у рамках програми «Музичні вечори у творчій майстерні Олекси Новаківського» – вечір пам’яті Адама Солтиса (1890-1968), який приурочений до 50-річчя від дня смерті визначного композитора, диригента, педагога і музично-громадського діяча.

Немає коментарів

Схожі статті:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 13 грудня – 23 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя від дня народження). В рамках науково-освітніх програм...

Переглядів: 956 Коментарів: 0

Виховання

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 8 листопада – 8 грудня – виставка Романа Романишина. Перехрестя. 13 грудня – 20 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя...

Переглядів: 1101 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook