Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів хімії, біології та екології ВНЗ І-ІІ р.а.

Опубліковано: П`ятниця, 02 листопада 2018 

min
max

На базі ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

На засіданні були присутні 32 представники з навчальних закладів Львівщини.

Відкрив засідання заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів, який від імені директора коледжу Наталії Зубко привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, особливості, проблеми та перспективи організації навчально-виховного процесу, ознайомив гостей із навчально-методичним забезпеченням, НМЦ «Укоопосвіта», поділився досвідом, здобутками вишу та організацією роботи циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, відповів на задані питання учасників засідання та побажав плідної праці.

З доповіддю виступила голова методичного об’єднання ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Вікторія Телюк, яка ознайомила присутніх із основними напрямами та завданнями роботи методичного об’єднання на 2018-2019 навчальний рік. Вікторія Іванівна акцентувала на важливості таких засідань, які об’єднують для професійного спілкування викладачів хімії, біології та екології.

Голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Олена Маньків розповіла колегам про здобутки викладачів циклової комісії.

Під час засідання методичного об’єднання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного, та заслухані доповіді: «Особливості викладання хімії, біології та екології в умовах переходу на нові навчальні плани, освітні програми та інтегровані курси дисциплін» – Наталія Сташків (ВСП Технологічний коледж Національного університету «Львівська політехніка»), Зоряна Гавриленко-Бойко (Львівський поліграфічний коледж УАД), «Формування життєзабезпечуючих компетентностей при викладанні біології» – Ольга Страхоцька (Львівський коледж індустрії моди КНУТД), «Ознайомлення з навчально-методичною базою викладання хімії, біології та екології у ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» – Олена Маньків, Людмила Плугіна, Мирослава Бойко, Олександра Андрущак.

Доповідачі  поділилися досвідом роботи з колегами, підготували презентації та демонстраційні матеріали.

Учасники методичного об’єднання обговорили порядок організації та проведення студентської науково-пошукової конференція з хімії, біології та екології «Світ навколо нас», головною метою якої є формування наукового світогляду, сприяння молодим дослідникам у питанні опанування методології і методами наукового пошуку, що, у свою чергу, сприяє поширенню одержаної інформації серед однолітків, друзів, родичів тощо. Таким чином учасники конференції стають одним з основних джерел професійної орієнтації молоді.

Заходи такого масштабу доцільні та важливі, адже завдяки їм можна не тільки обмінятися професійним досвідом, а й пізнати для себе щось нове, відкрити нові можливості у підготовці фахівців, збагатитися новими знаннями та практичними навичками роботи зі студентською молоддю.

Засідання пройшло активно, в доброзичливій обстановці. Всі учасники зібрання висловили позитивні відгуки про навчальний заклад та побажали подальшої успішної роботи в обраному напрямку, високо оцінили рівень проведення заходу та щиро подякували адміністрації, голові циклової комісії та викладачам Львівського кооперативного коледжу економіки і права за теплий прийом та плідну співпрацю.

На завершення зустрічі присутні, зробили фото на згадку.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 На базі Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні представники з навчальних закладів Львівщини. Участь у методичному об’єднанні...

Переглядів: 767 Коментарів: 0

Вища освіта

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 28 лютого на базі Технологічного коледжу ДВНЗ «Національний лісотехнічний університет України» відбулось засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області. Участь у методичному об’єднанні взяли і викладачі циклової комісії інформатики...

Переглядів: 762 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook