Період публікації:

від

до

Категорія:

Привітання вчителів і вихователів з Днем вчителя

Опубліковано: Вівторок, 06 листопада 2018 

min
max

5 жовтня 2018р. в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича»  відзначили День учителя.

Зауважимо, щорічно 5 жовтня в понад 100 країнах світу відзначається день вчителя, який був заснований в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teaches 'Day). Це професійне свято всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти – день, у який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.
 

Учні з нагоди свята випустили спеціальну стінну газету з теплими привітаннями для своїх наставників. Кожному вчителеві на ознаменування свята батьківський комітет випускних класів закупив троянди.

Квіти освітянам вручали кращі учні школи-інтернату, котрі складають гордість навчального закладу. Учитель музики Роман Миколайович Біць разом зі своїми вихованцями організував озвучення свята, а вихователь Ірина Ігорівна Воробець розробила сценарій і організувала привітання всіх вчителів і вихователів навчального закладу, і кожного зокрема у цей знаменний день.

Щоб був святковий настрій для всіх, потурбувалися учні з радіовузла, які на всю школу включили трансляцію популярної музики, присвячену освітянам. Привітання звучали не тільки у вестибюлі школи, але й у кожному класі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Оздоблення ігрової кімнати Оздоблення ігрової кімнати Опубліковано: Середа, 13 лютого 2019 Напередодні канікул  в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» в рамках проекту «Оздоблення ігрової кімнати» вихователь  першого класу разом з учнями  підготували стіннівку із різдвяними привітаннями. Проект започаткували вихователі початкової...

Переглядів: 490 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Привітання з Новим 2017 роком Привітання з Новим 2017 роком Опубліковано: П`ятниця, 13 січня 2017 Колектив КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» вітає усіх з Новим роком та Різдвом Христовим. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших Ваших мрій. Нехай збудеться все задумане, а 2017 рік стане таким, яким ми хочемо...

Переглядів: 1274 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook