Період публікації:

від

до

Категорія:

Молодих істориків запрошують до участі у конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Опубліковано: Вівторок, 06 листопада 2018 

min
max

Молодь Львівщини запрошують до участі у щорічному одинадцятому Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» (анімаційні роботи молодих істориків).

Метою конкурсу є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, долання історичних міфів.

Умови конкурсу:

  • У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, молоді вчителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подавати як індивідуальні, так і групові проекти.
  • До участі у конкурсі приймають мультимедійні проекти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі «.avi».
  • Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин.
  • На початку відеороботи потрібно вказати назву матеріалу та його авторів.
  • Авторський текст виконується українською мовою.
  • До роботи необхідно долучити окремим файлом у форматі .doc анкету.
  • Подані на Конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.
  • При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.

Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) необхідно надсилати на адресу: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня. Упродовж грудня 2018 року – січня 2019 року роботи переглядатимуть фахівці Інституту історії НАН України і кращі з них у присутності авторів винесуть на розгляд Конкурсної комісії. Відзначення переможців відбудеться наприкінці січня 2019 року.

Організатори Всеукраїнського конкурсу – Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади. Також в організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Спілки письменників України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Молодих істориків запрошують до конкурсу «Врятувати від забуття» Молодих істориків запрошують до конкурсу «Врятувати від забуття» Опубліковано: Середа, 25 жовтня 2017 Мешканців Львівщини запрошують взяти участь у IX Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу до української історії, збереження та відновлення історичної пам’яті, подолання історичних міфів. У конкурсі можуть брати участь учні старших...

Переглядів: 704 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020 Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2020 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті...

Переглядів: 3975 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook