Період публікації:

від

до

Категорія:

Олег Синютка вручив обласні премії науковцям та освітянам

Опубліковано: Четвер, 08 листопада 2018 

min
max

 

Сьогодні, 8 листопада, у Львівському Будинку вчених відбулись урочистості з нагоди вручення обласних премій працівникам наукових установ та закладів вищої освіти Львівської області. Вручив дипломи відомим ученим і знаним фахівцям голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Очільник Львівщини, зокрема, привітав присутніх зі святом та подякував усім її учасникам за роботу та внесок у розвиток української науки.

«Ви маєте сьогодні величезні можливості змінити українську науку і бути тими, хто закладе у неї щось абсолютно нове. Шана тим науковцям, які вже відсвяткували свої 70-ті та 80-ті дні народження. Вони – наш фундамент, база, яка дає можливість рухатись вперед. Але майбутнє – за вами – молодими, освіченими, амбітними, ідейними. Ви маєте можливість змінити країну, не розмінюйтесь на дрібниці, пам'ятайте – успішними ми можемо бути лише у своїй країні», - зазначив Олег Синютка.

30 відомих вчених та фахівців отримали премії розміром 18 220 гривень та 120 молодих вчених і дослідників премії розміром 12 945 гривень.

Вручення обласних премій відбувається щорічно до Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку, заснованого ЮНЕСКО у 2001 році.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відомих учених та молодих дослідників відзначили преміями Відомих учених та молодих дослідників відзначили преміями Опубліковано: Понеділок, 11 листопада 2019 Працівників наукових установ та вищих навчальних закладів: університетів, академій, інститутів Львівської області відзначили преміями та грошовими нагородами. Відомим ученим і знаним фахівцям премію присудили за значні досягнення в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних...

Переглядів: 569 Коментарів: 0

Вища освіта

Дві сотні кращих студентів Львівщини отримали обласні премії Дві сотні кращих студентів Львівщини отримали обласні премії Опубліковано: Понеділок, 18 листопада 2019 У понеділок, 18 листопада, у Будинку вчених відбулись урочистості, під час яких студентам закладів вищої освіти Львівщини вручили обласні премії. Захід приурочили до Міжнародного дня студентів. Премії кращим студентам Львівщини вручив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський разом із заступником...

Переглядів: 562 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook