Період публікації:

від

до

Категорія:

Американський десант у м.Стрию

Опубліковано: П`ятниця, 09 листопада 2018 

min
max

25 жовтня 2018 року у Києві 135 нових волонтерів Корпусу миру США склали присягу. Вони протягом двох років працюватимуть у середніх та вищих навчальних закладах, органах місцевого самоврядування, громадських організаціях, молодіжних та соціальних центрах України. Троє волонтерів Корпусу миру США також житимуть та працюватимуть у нашому місті.

Один із них, Джефрі Кронберг, 26 жовтня приїхав до Стрия із міста Спрінгфілд, Вермонт. Він 2 роки проведе у СЗШ І-ІІІ ст.№ 10. У стрийській школі Джефа радо і тепло зустріли. Учні та вчителі мали змогу ближче познайомитись, задавали йому питання, знайомили зі школою. Діти на зустрічі з Джефом співали пісні, грали на музичних інструментах, танцювали.

Волонтер Корпусу миру США буде проводити у СЗШ № 10 комунікативні частини уроків англійської мови, вестиме спільно з вчителями англійської фізкультхвилинки, виховні години,факультативи. Планує організувти клуб кіно для дітей та дорослих. Основним акцентом буде робота з молоддю, здоровий спосіб життя та співпраця з організаціями- партнерами.

«З перших хвилин розмови Джеф склав враження уважного, ввічливого та надзвичайно культурного чоловіка,відкритого до співпраці», - розповідає вчитель англійської мови СЗШ № 10 Страхоцька Олена Ігорівна, яка зустрічала Джефрі Кронберга у місті Києві.

До слова, Джеф був шеф-кухарем у ресторані, тому планує проводити у десятій школі також кухарські майстер-класи для школярів.

Така ж приємна подія відбулась і в НВК «Школа І ст. – гімназія ім. Митрополита Андрея Шептицького м.Стрия». Педагогічний та учнівський колективи тепло, щиро і зворушливо прийняли до свого колективу молоду вчительку Міс Ноель Олдрідж зі штату Н’ю Гемпшір за програмою Корпусу Миру США «Освіта». Міс Ноель викладатиме англійську мову в гімназії протягом двох років. Під час зустрічі учні гімназії виконали запальний український танець «Гопак» та сучасні українські пісні, вручили сувеніри, а також провели «тест» з базових знань української мови. Міс Ноель успішно склала іспит. Зустріч завершилась спільним виконанням гімну гімназії.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Волонтер Корпусу Миру США у Стрийській СШ №4 Волонтер Корпусу Миру США у Стрийській СШ №4 Опубліковано: Неділя, 25 листопада 2018 У спеціалізовану школу №4 міста Стрия прибув цієї осені волонтер Корпусу Миру США Корі Александр Рітел зі штату Нью Йорк (місто Баффало). Містер Рітел є молодий досвідчений волонтер 53 групи, котра цього року склала присягу у Києві. Ще навчаючись у католицькій школі Canisius High School, він допомагав...

Переглядів: 675 Коментарів: 0

Відділи освіти

Волонтерство – не мода, а духовна потреба: про це говорили в Львівській політехніці під час засідання «круглого столу» (фото) Волонтерство – не мода, а духовна потреба: про це говорили в Львівській політехніці під час засідання «круглого столу» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 березня 2018 У наближенні до Великодня і в час Великого посту, коли особливо актуальною стає тема милосердя і любові до ближнього, Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» провів зустріч під девізом «Волонтерство як духовна потреба». Організатори...

Переглядів: 498 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook