Період публікації:

від

до

Категорія:

Концерт естрадної пісні "Дитячі мрії"

Опубліковано: Вівторок, 13 листопада 2018 

min
max

Сьогодні, 10листопада, у стінах нашої школи  КЗ ЛОР "Підгірцівська загальноосвітня  спецшкола - інтернат I-III ст ",відбувся неперевершений концерт Зразкового інтегрованого театру естрадної пісні «Дитячі мрії» Львівського товариства незрячих.
Пісня - супроводжує людину все життя і надихає 
Вихованці нашої школи та педагоги,мали можливість поринути у вир прекрасної музики. Зворушливо, мелодійно линули українські пісні у виконанні діточок,які бачать серцем. 
Ми щиро дякуємо артистам за прекрасний концерт. Сподіваємося, що вони ще не раз завітають до нашого закладу та порадують нас своїми чудовими виступами.

Немає коментарів

Схожі статті:

Прем'єра фільму "Незламні" Прем'єра фільму "Незламні" Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Сьогодні діти нашої школи разом із педагогами Гладій З. Л. та Чижмар О. П. мали змогу побувати на презентації кінострічки "Незламні", о. Михайла Гределя. Фільм "Незламні" - короткометражний художній iсторико-документальний фільм, знятий на основі реальних подій, що розгортаються у місті Городку на...

Переглядів: 523 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" для 5 класу підготувала і провела психолог Щих М.Б. У неформальній обстановці учні, за чашкою чаю, відповідали на питання вікторини, анкети "Яким повинен бути сучасний вчитель", розігрували різні ситуації, а також вітали своїх педагогів.

Переглядів: 482 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook