Період публікації:

від

до

Категорія:

«Кращий ерудит профтехосвіти – 2018»

Опубліковано: Вівторок, 13 листопада 2018 

min
max

8 листопада на базі Львівського вищого професійного училища інформаційно-комп’ютерних технологій проведено інтелектуальну гру «Кращий ерудит профтехосвіти» за участю 18 представників від ЗПТО м. Львова.

Організатор змагань – позашкільний заклад освіти Львівський державний Будинок техніки.

Метою заходу є створення умов для розкриття творчої індивідуальності кожного учня, розвиток швидкості реакції, уваги, ерудиції, логічного, інтелектуального мислення.

Розпочались змагання з відбіркового етапу, який проходив з використанням персональних комп’ютерів. Учасникам було задано 15 запитань, кожне з яких мало чотири варіанти відповідей.

На наступному етапі гравці відповідали на запитання трьох тем, підібраних із різних галузей знань. Кожна тема складалася з 5 запитань, які відрізнялися за складністю. Запитання оцінювалися за номіналами: перше – 10 балів, друге – 20, третє – 30, четверте – 40, п'яте – 50. Додаткову інтригу гри підсилювали правила цього раунду змагань, згідно з якими за правильну відповідь гравець отримував на свій рахунок номінал питання. У випадку неправильної відповіді бали віднімалися. Інтелектуальні змагання супроводжувались емоційним позитивом учасників.

У півфінальних змаганнях взяли участь троє призерів відбіркового етапу та троє кращих з додаткового раунду, а саме: Грибик Ярослав – МЦПТОХМД; Лесюк Іван – ЛВПУТС; Кравчишин Тарас – МВПУАТБ; Кулеба Назар – Ставропігійське ВПУ; Долженко Наталія – ВПУ № 20; Цюпка Назар – ЛПКГТРС.

Кожен із шести гравців вибирав тему, на яку і відповідав. Усього таких тем було дванадцять. У фінальний етап потрапили троє лідерів цього конкурсу.

Підсумки змагань:

  • І місце – Кравчишин Тарас, учень МВПУАТБ;
  • ІІ місце – Долженко Наталія, учениця ВПУ № 20;
  • ІІІ місце – Лесюк Іван, учень ЛВПУТС.

Організатори змагань нагородили учасників ерудит-гри грамотами, сувенірами та медалями.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Львівського вищого професійного училища інформаційно-комп’ютерних технологій за сприяння у проведенні заходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Команда «Ставропігійці» – у фіналі Команда «Ставропігійці» – у фіналі Опубліковано: П`ятниця, 27 грудня 2019 17 грудня у Ставропігійському вищому професійному училищі відбулись територіальні змагання ХХІ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг». Організатором чемпіонату є заклад позашкільної освіти Львівський державний Будинок техніки. У змаганнях взяли участь шість закладів професійної (професійно-технічної)...

Переглядів: 1011 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У фіналі – команда «Горизонти» У фіналі – команда «Горизонти» Опубліковано: Вівторок, 05 листопада 2019 30 жовтня на базі Стебницького професійного ліцею проведено відбіркові змагання ХХІ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед учнівської молоді закладів професійної освіти Львівської області. У змаганнях взяли участь п’ять закладів професійної освіти: ВПУ № 34 м. Стрий – команда «Легіон»; ВПУ...

Переглядів: 576 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook