Період публікації:

від

до

Категорія:

Важкі перемоги команд ЛУФК у іграх з моршинською «Скалою»

Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 

min
max

У суботу 10 листопада 2018р. відбувся 11 тур чемпіонатів України з футболу серед юнацьких вікових категорій – останній у цьому році.

Команди 8 і 9 класів Львівського училища фізичної культури «УФК-Карпати» у Дублянах приймали володимир-волинський BRW-BIK.

Восьмикласники, хоч і мали відчутну перевагу впродовж усієї зустрічі, ніяк не могли вразити ворота суперника і лише за 15 хвили до кінця матчу це вдалося зробити Андрію Ломницькому. Гості тут же відігрались, забивши з кутового. Долю зустрічі вирішив Дмитро Коваленко, який на останніх хвилинах оформив дубль. Отже, 3:1 на користь команди ЛУФК і хлопці ідуть на зимову перерву лідерами своєї групи.

За подібним сценарієм розгорталася і гра команди 9 класу, але на відміну від молодших дев’ятикласники свою перевагу так і не змогли реалізувати. До того ж Олександр Штифанович не реалізував пенальті. 0:0.

Команди 10 і 11 класів свої зустрічі проводили у Моршині з місцевою «Скалою».

Для десятикласників гра була принциповою, адже моршинці разом з львівськими «Карпатами» очолювали турнірну таблицю, а наша команда відставала на чотири очки. У разі поразки відставання сягнуло б 7 пунктів.

Хлопці вийшли на гру зосередженими і відразу взяли ініціативу в свої руки. Першу нагоду відкрити рахунок змарнував Андрій Дурдас. У команди було ще декілька можливостей вразити ворота суперника і це вдалося Івану Кашперуку. Після перерви вже гострішою була «Скала», однак запал моршинців остудив Дурдас (на фото), який подвоїв рахунок.

І в грі найстарших рахунок відкрила команда ЛУФК – відзначився Денис Слюсар. Господарі зуміли відігратись. Але тут же після удару Юрія Раделицького м’яч зрикошетив у ворота «Скали». Сергій Стень доводить рахунок до 3:1.

Здавалось справа йде до розгрому, але команду підводить Раделицький, який за неспортивну поведінку вилучається з поля.

У другому таймі вже «Скала» насідає на наші ворота, намагаючись використати свою чисельну перевагу. Однак з реалізацією у господарів було не найкраще – їм вдалося тільки скоротити рахунок. 3:2 і важка перемога команди «УФК-Карпати».

Турнірне становище команд у IV групі після 11 туру (чільні п’ятірки):

U-14 (8 клас):

1. «УФК-Карпати»

- 26 очків

2. «Скала»

- 26

3. ФК «Львів»

- 25

4. СДЮШОР «Ужгород»

- 22

5. «Карпати» Львів

- 17

U-15 (9 клас):

1. «Карпати»

- 29

2. «Скала»

- 24

3. «УФК-Карпати»

- 24

4. СДЮШОР Ужгород

- 20

5. BRW-BIK

- 15

U-16 (10 клас):

1. «Карпати»

- 27

2. «Скала»

- 24

3. «УФК-Карпати»

- 23

4. ФК «Львів»

- 20

5. ДЮСШ «Тернопіль»

- 16

U-17 (11 клас):

1. «УФК-Карпати»

- 27

2. «Карпати»

- 26

3. BRW-BIK

- 18

4. ФК «Львів»

- 18

5. «Скала»

- 17

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1232 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 В Україні 31 січня 2020р. стартував черговий Зимовий кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги серед гравців віком до 16 років. На І етапі турніру 63 учасники за територіальною ознакою були розподілені на 16 груп, де за коловою системою визначали переможців. Другий етап буде проходити за принципом...

Переглядів: 706 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook