Період публікації:

від

до

Категорія:

Виховний захід "Раціональне природокористування» у Великолюбінському НРЦ (фото)

Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 

min
max

У понеділок,12 листопада, в межах предметного тижня природознавства у Великолюбінському НРЦ під керівництвом вчителя Пеленської І.І. було проведено виховний захід "Раціональне природокористування».

Метою заходу було: формувати екологічну культуру; розширювати уявлення учнів про цінність та багатогранність природи; учити аналізувати, робити висновки; виховувати любов до рідного краю, дбайливе ставлення до природи.

Участь у виховній годині взяли учні 7-9 класів а також члени гуртка «Пізнай себе, пізнай природу».

Під час заходу діти взяли участь у конкурсі малюнків «Збережи природу», разом із вчителем виготовляли стінгазету, взяли участь в інсценізації вірша «Снігурі» та змогли приміряти на себе роль юних екологів готуючи листівки з правилами поведінки в навколишньому середовищі. По закінченню виховного заходу найактивніші учасники були нагороджені грамотами.

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховний захід в НРЦ "Мрія", приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки Виховний захід в НРЦ "Мрія", приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Сьогодні в стінах НРЦ "Мрія" відбувся виховний захід, приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки.

Переглядів: 3082 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Виховний захід "Мандрівка Україною потягом" в НРЦ  «Левеня» Виховний захід "Мандрівка Україною потягом" в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 22 січня 2020 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр "Левеня" відбувся виховний захід до Дня Соборності України під назвою "Мандрівка Україною потягом" для вихованців старших груп. Метою заходу було розширити знання дітей про свою державу, формувати почуття...

Переглядів: 624 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook