Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбувся семінар-тренінг з питань організації роботи інклюзивно-ресурсних центрів

Опубліковано: Четвер, 15 листопада 2018 

min
max

Сьогодні, 15 листопада, в актовому залі департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбувся семінар-тренінг з питань організації роботи інклюзивно-ресурсних центрів та освітнього простору для дітей з особливими освітніми потребами у закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

В ході роботи було обговорено низку питань. Директор департаменту Любомира Мандзій проаналізувала стан використання коштів державної субвенції для дітей з особливими освітніми потребами, а також обслуговування дітей в інклюзивно-ресурсних центрах, зокрема організацію надання послуг.

«Державна політика направлена на деінституалізацію інтернатних закладів з метою того, щоб дитина перебувала у сім’ї», - зазначила Любомира Мандзій.

Головний спеціаліст департаменту Марія Васюник-Кулієва поінформувала учасників семінару про нормативно-правові документи, якими вони мають керуватися у своїй професійній діяльності.

На завершення семінару представники обласного Центру методичної підтримки інклюзивної освіти, який нещодавно було створено при Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, виступили із презентаціями «Інклюзивно-ресурсний центр: статус, основні завдання та функції» та «Комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дитини для забезпечення якісної участі в освітньому процесі».

Немає коментарів

Схожі статті:

Чотири нові автобуси передали для діток з особливими освітніми потребами області Чотири нові автобуси передали для діток з особливими освітніми потребами області Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019   Сьогодні, 20 грудня, відбулося вручення чотирьох шкільних автобусів зі спеціальним обладнанням. Ключі від транспортних засобів для потреб інклюзивно-ресурсних центрів Пустомитівського та Сокальського районів Львівської області, а також міста Львова урочисто вручив заступник голови Львівської...

Переглядів: 1356 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

У Червонограді провели нараду з питань iнклюзивного навчання в закладах дошкiльної освiти У Червонограді провели нараду з питань iнклюзивного навчання в закладах дошкiльної освiти Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 8 жовтня в Червоноградському Iнклюзивно-ресурсному центрi вiдбулася нарада з питань впровадження iнклюзивного навчання дiтей з особливими потребами у закладах дошкiльної освiти. Розпочався захiд дискусiєю, модератором якої була директор центру Тетяна Дмитришин, щодо важливостi використання у роботi...

Переглядів: 602 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook