Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень толерантності в Тростянецькому НВК

Опубліковано: Понеділок, 19 листопада 2018 

min
max


 з 12 по 16 листопада 2018 р. в Тростянецькому НВК проведено Тиждень толерантності під девізом «Толерантність – дорога до миру та співпраці», який організувала та провела соціальний педагог Пурій З.С.
Понеділок «День посмішки та гарного настрою» розпочався з інформаційної лінійки, де було обговорено план заходів на тиждень. Проведено гру «Знайди посмішку», де необхідно було зібрати якомога більше смайликів однієї тематики, що дозволило дітям активно обговорювати свої знахідки, обмінюватися та активно спілкуватися один з одним, а це в свою чергу, виховує та розвиває комунікативні навички. Переможцем став учень 3 класу Гузій Назар, ІІ місце отримала        Левицька Люба (3 кл.), ІІІ місце – Дереш Марта (3 кл.). 
Також пройшла акція «Подаруй світу посмішку». Фотографувались всі охочі. В кінці дня оформлено колаж щасливих облич.
Вівторок «День толерантності». З учнями 1-4 класів проведено заняття з елементами тренінгу «Всі ми такі різні». Школярі мали можливість переглянути мультфільми «Капітошка», «Пригода Кота Леопольда» та про дівчинку з особливими потребами «Тамара». Також в ході заняття були проведені цікаві вправи та ігри. В кінці заходу учні утворили коло толерантності «Подай руку допомоги» та отримали домашнє завдання від Добротика.
З учнями 5-9 класів проведено психологічне заняття «Толерантність в сучасному житті». Школярі з захопленням виконували вправи, невербальні етюди, працюючи в групах, в парах, а також переглянули презентацію «Що таке толерантність».
Середа «День взаєморозуміння та порозуміння». У вестибюлі школи створено «Стіну толерантності», де було розклеєно цікаві вислови про толерантність, інформацію про історію появи слова «толерантність».
  Відкрите тестування «Який я друг» провели учні 9 класу Мисик Юлія, Черезова Єремія та Ярошевська Софія . Діагностовано 39 учнів .
Четвер «День ввічливості». У фойє школи було прикріплено паркан «Ввічливих слів».
Проведено бліц-опитування учнів 2-9 класів «Міс толерантність педагогічного колективу 2018». І місце здобула Буга Орислава Василівна (учитель укр. мови та літератури), ІІ місце – Дмитрів Галина Ярославівна (учитель початкових класів, образотворчого мистецтва), ІІІ місце – Цофа Олександра Іванівна (учитель історії, правознавства).
П’ятниця  «День відкритості та такотовності». Організована хвилинка позитиву «Комплімент кожному». Учні мали можливість обмінюватись побажання-компліментами, що створювало позитивний настрій, ситуацію успіху та підвищувало самооцінку.
Щоперерви проходила акція «Обійму безкоштовно», в ході якої потрібно було обняти людину, яка була поруч.
Завершився Тиждень толерантності підсумковою лінійкою на якій було узагальнено проведені заходи та нагороджено переможців конкурсів.
 

Немає коментарів

Схожі статті:

Сурми та звитяги Сурми та звитяги Опубліковано: Понеділок, 21 жовтня 2019 16 жовтня на базі Тростянецького НВК відбувся конкурс-фестиваль патріотичного мистецтва "Сурми звитяги". У 2019 році виповнюється 110 років з дня народження Степана Бандери, 90 років створення Організації українських націоналістів(ОУН) та 20 років фестивалю "Сурми звитяги". Метою конкурсу є широке пропагування...

Переглядів: 384 Коментарів: 0

Відділи освіти

Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 21 лютого відбувся флешмоб "Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні".

Переглядів: 297 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook